– Spännande med superjackpot på V86 ikväll och det är därmed ingen vild gissning att vi återigen har fin utdelning på g, kommenterar Spante omgången.

V86-1: Norska 3 Tahiti Lady har gjort bra lopp och blir intressant se på svensk mark – tidigt bud. 11 Cheerful Rivner såg formstark ut senast och rapporteras träna fortsatt bra. 8 Veiled är lite streckad, men duger fint här och ska med på kupongen. Jag har mest tro på denna trio, men loppet är öppet och en rejäl gardering behöver inte vara fel.

 
V86-2: 7 Maximus M.M. är bästa hästen i andra och kommer han smärtfritt till ledningen bör han ha en bra chans i detta lärlingslopp trots att han ej startat på ett par månader. Stark etta. 11 Global U.Turn är skrällintressant där bakom – spurtade bra näst senast. 5 Farnese Boko tillhör också de hetare buden för min del.
 
V86-3: Min bästa spik i omgången är 6 Darling Harbour – tycker kort och gott att hon är en bättre häst än 1 Topspin. Dessutom är jag inne på att hon blåser förbi övriga och hittar till ledningen och då bör hon ha toppchans. Min spik denna kvällen! Där bakom rankar jag främst 1-3-7.
 
V86-4: Lågklassigt race i fjärde där 4 Jas visat fin form. Någon favorit att lita på är det dock inte – 8 Lift To Drag tycker jag är en fin häst och nu möter man enklare konkurrenter än på slutet. Tipsetta för min del trots spåret! Hästarna 1,3,5,6,11 de främsta buden bakom och att gardera rejält behöver inte vara fel i just den här avdelningen heller.
 
V86-5: 2 Martin De Bos står spännande till på startvolten i femte och jag håller honom därav som tipsetta istället för 12 Victory Kåsgård. De två sticker ut på förhand, men formstarke 6 Cantona Mearas och 11 Explosive Merlot har kunnande för att skrälla.
 
V86-6: 7 Jairo har en lämplig uppgift i comebacken – han brukar dessutom prestera bra efter vila. Definitivt en av de tänkbara spikförslagen såhär på förhand men jag vill avvakta och se hur han ser ut i värmningen innan jag bestämmer mig. På startvolten gör 4 Global Trust comeback, kapabel sort som ska med vid gardering liksom 10 Qahar Q.C.
 
V86-7: Peter Untersteiners duo 2 Swish Lane och 8 Kash Brodda är riktigt bra märrar för klassen, men ingen av dem är att lita på och därför vill jag gardera loppet. 3 Firewire låter man nöjda med och kommer hon till ledningen så leder hon länge. Givet streck för mig!
 
V86-8: 9 Global Unprotected gör comeback i sista och är segervan, men Jakobsson vill helst köra snällt denna gången och den här favoriten kommer inte jag lita på ikväll. 2 Leader Brodde är min spetsfavorit och därmed är han tidigt bud och jag tycker det är fel han är mindre streckad än ett par av de övriga på förhand. Duon 6,7 ska inte glömmas bort vid större gardering.

 
Spante har som vanligt kollat in V5-spelet också och bjuder på ett drag:
 
– 9 M.T.Malkin (V5-2) har ett passande läge för att få ett bra rygglopp och gasar de för fort där framme så kommer hans spurt bli svår att stå emot över upploppet!

Andra nyheter