XPRESSONSDAG - 28 OKTOBER

Maxat med lopp och miljoner att spela om. Den här veckan är det XpressOnsdag med spel på V86® tillsammans med Åby. Första start 18.15. Bistron håller öppet med begränsat antal platser och endast förköp. Bokningen öppnar fredag 23 oktober klockan 15.00. Varmt Välkomna!

Nu öppnar vi Bistron under tävlingsdagar igen. Det sker under ansvarsfulla och säkra former och för att undvika köer och rörelse i lokalen så kommer bland annat spelkassorna att vara stängda. Det kommer inte att vara möjligt att vistas på andra platser på arenan än inne på Bistron.

Bistron är byggd i etage med stora fönster mot travbanan. Här serveras dagens rätt och á la carte.

Begränsat antal platser och endast förköp. Mat bokas från 209 kronor online. Entré ingår.

Bokningen öppnar torsdag 22 oktober klockan 15.00 för hästägare med starthäst och fredag 23 oktober klockan 15.00 för övrig publik.

Entrén öppnar kl 16.00.
Glöm inte biljetten som skickas till din mail att ladda ner, när du genomfört din bokning. Biljetten gäller endast ingången vid Huvudentrén (f.d Restaurangentrén). Publikplats får ej beträdas. 

Vid frågor, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon vardagar: 08-6279860