JUBILEUMSPOKALEN - 14 AUGUSTI

Välkommen till en magisk kväll med topptrav. Vi bjuder på storlopp som Jubileumspokalen, Big Noon-pokalen och Prix Maharajah - European Championship for Mares. Allt kryddat med miljonspelet V75® från ATG. Köp entrébiljetter för halva priset online.

Biljetter och restauranger

Här kan du köpa biljetter och restaurangplatser. När du klickar på en knapp länkas du vidare till vår sida för biljettförsäljning. Scrolla ned för att läsa om respektive restaurang och för att få mer information om tävlingsdagen. 

Efter Elitloppet är Jubileumspokalen Solvallas största tävlingsdag. Ta med dina vänner och upplev spännande travlopp och spel om miljonpotter. Förköp entrébiljett för halva priset genom att klicka på BILJETTER ovan.

Ta Jubileumsbussen T/R till Solvalla den 14 augusti. Vi arrangerar ett flertal busslinjer som du kan läsa mer om här.

KONGRESSEN

Vår stora etagerestaurang är centralt placerad med bästa sikt över tävlingarna.

Under Jubileumspokalen serveras vällagad trerätters meny med val av varmrätt för 595 kronor. Entré och travprogram ingår. Köp restaurangpaket genom att klicka på KONGRESSEN ovan.

VALLA KROG

Restaurangen är byggd i etage med stora fönster ovanför legendariska E-läktaren mitt för upploppet.

Här erbjuds en buffé med varmrätt, en starköl eller alkoholfritt alternativ, dessert och kaffe för endast 295 kronor. Entré och travprogram ingår. Köp restaurangpaket genom att klicka på VALLA KROG ovan.

BISTRON

Restaurangen är byggd i etage med stora fönster för bästa vy över de rafflande tävlingarna på travbanan. I Bistron är det självservering och det finns också en bar- och cafédel där du handlar goda drycker. I anslutning till serveringen finns även trevliga bord utan vy över banan, där är det fri sittning.

Platser i Bistron kan bokas och betalas online och du väljer själv vid vilket bord du vill sitta. På Jubileumspokalen kostar en plats 150 kr. Du kan även köpa till en buffé för 129 kr online (149 kr på plats). Köp genom att klicka på knappen BISTRON ovan.

STRÖGET

Här finns fräsch fastfood, bar och café. Serveringen ligger på markplan i Kongressenhuset. Fri sittning.

Sommarnyhet! Den här tävlingsdagen har vi en stor serveringsyta längs med upploppet. Fräsch BBQ-meny och goda högrevsburgare med passande dryck serveras utanför Kongressenbyggnaden.

PERSHING

I början av upploppet finns en härlig uteservering som håller öppet när vädret tillåter. Fri sittning.

A-HALLEN

Kallas även för målläktaren då den är placerad mitt emot mållinjen. Här erbjuds caféservering. Fri sittning.

PROMENADEN

Ovanför E-läktaren har vi en inomhusläktare med caféservering. Fri sittning.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller önskemål angående restaurangbokningar? Ring 08-627 98 60, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hålltider

15.30 Entréerna öppnar

17.30 Start lopp 1

19.30 Start V75®

22.30 Tävlingarna slut

Information

Första loppet startar klockan 17.30. 

Entré och parkering
Entrépris:
100 kr vid förköp online, i kassorna 200 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré.
Parkering: Gratis

HITTA HIT

Det är enkelt att ta sig till Solvalla. Du kan åka T-bana till Rissne, därifrån är det en kort promenad (10-15 min) till Solvalla. SL-buss 112 (Alvik-Spånga stn) eller 113 (Blackebergs sjukhus-Solna C) stannar nära Solvalla. Läs mer här.

Ta Jubileumsbussen T/R till Solvalla den 14 augusti. Vi arrangerar ett flertal busslinjer som du kan läsa mer om här.

TA MED ID-HANDLING

Från 1 januari 2019 gäller ett nytt lagkrav om identifierat spel. Du som besöker oss behöver därför ta med giltig ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela på våra tävlingar. För utländska besökare är enbart pass giltig ID-handling. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel.

Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan.

ÅK STARTBIL

Som enda travbana i världen kan Solvalla erbjuda dig att åka med i startbilen, där du sitter vänd mot startbilens vinge bara någon meter från hästarna. Bilen accelererar och farten ökar ju närmare startplatsen ni kommer. Du hör hovarna smattra mot marken och ser hästarna i vitögat när starten går. Boka här.

KÖR HÄST

Upplev hur det känns att vara travkusk på Solvalla under en tävlingsdag. Tillsammans med en duktig instruktör sitter du upp bakom en travhäst i en tandemsulky och leder defileringen till ett av dagens lopp. Det kan vara bland det häftigaste du har varit med om! Boka här.

BESÖK STALLBACKEN

I Solvalla backstage besöker du stallbacken tillsammans med en guide och får en inblick i hur det funkar under en tävlingsdag. Med lite tur kanske du får några spännande stalltips! Tid 30-40 minuter. Boka här.