SOMMARTISDAG - 23 JULI

Spännande tävlingar, god mat och chansen att vinna miljoner. En typisk tisdagskväll på Solvalla. 

Biljetter och restauranger

Här kan du köpa biljetter och restaurangplatser. När du klickar på en knapp länkas du vidare till vår sida för biljettförsäljning. Scrolla ned för att läsa om respektive restaurang och för att få mer information om tävlingsdagen. 

BISTRON

Restaurangen är byggd i etage med stora fönster för bästa vy över de rafflande tävlingarna på travbanan. I Bistron är det självservering och det finns också en bar- och cafédel där du handlar goda drycker. Platser i Bistron kan bokas och betalas online och du väljer själv vid vilket bord du vill sitta. Den här tävlingsdagen kostar en plats 50 kr. Det finns även trevliga bord utan vy över banan i anslutning till serveringen, där är det fri sittning. Dagens rätt finns för endast 110 kr. Boka genom att klicka på knappen BISTRON ovan.

STRÖGET

Här finns fräsch fastfood, bar och café. Serveringen ligger på markplan i Kongressenhuset. Fri sittning.

Sommarnyhet! Den här tävlingsdagen har vi en stor serveringsyta längs med upploppet. Fräsch BBQ-meny och goda högrevsburgare med passande dryck serveras utanför Kongressenbyggnaden när vädret tillåter.

Sommarklippet: Burgare och Bärs. Här får du entré, travprogram, hamburgertallrik med pommes och 40 cl starköl eller alkoholfritt alternativ. Beställs online under knappen BILJETTER ovan.

PERSHING

I början av upploppet finns en härlig uteservering som håller öppet när vädret tillåter. Fri sittning.

PROMENADEN

Ovanför E-läktaren har vi en inomhusläktare med caféservering. Fri sittning.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller önskemål angående restaurangbokningar? Ring 08-627 98 60, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hålltider

15.00 Entréerna öppnar 

18.15 Start lopp 1

19.30 Start lopp 4, V64-1

21.25 Tävlingarna slut

Information

Kvällen är planerad för nio lopp. Första loppet startar klockan 18.15. V64® börjar i lopp fyra klockan 19.30.

ENTRÉ & PARKERING

Entrépris: 50 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré.
Parkering: Gratis

HITTA HIT

Det är enkelt att ta sig till Solvalla. Du kan åka T-bana till Rissne, därifrån är det en kort promenad (10-15 min) till Solvalla. SL-buss 112 (Alvik-Spånga stn) eller 113 (Blackebergs sjukhus-Solna C) stannar nära Solvalla. Läs mer här.

TA MED ID-HANDLING

Från 1 januari 2019 gäller ett nytt lagkrav om identifierat spel. Du som besöker oss behöver därför ta med giltig ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela på våra tävlingar. För utländska besökare är enbart pass giltig ID-handling. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel.

Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan.

ÅK STARTBIL

Som enda travbana i världen kan Solvalla erbjuda dig att åka med i startbilen, där du sitter vänd mot startbilens vinge bara någon meter från hästarna. Bilen accelererar och farten ökar ju närmare startplatsen ni kommer. Du hör hovarna smattra mot marken och ser hästarna i vitögat när starten går. Boka här.

KÖR HÄST

Upplev hur det känns att vara travkusk på Solvalla under en tävlingsdag. Tillsammans med en duktig instruktör sitter du upp bakom en travhäst i en tandemsulky och leder defileringen till ett av dagens lopp. Det kan vara bland det häftigaste du har varit med om! Boka här.

BESÖK STALLBACKEN

I Solvalla backstage besöker du stallbacken tillsammans med en guide och får en inblick i hur det funkar under en tävlingsdag. Med lite tur kanske du får några spännande stalltips! Tid 30-40 minuter. Boka här.