SOLVALLATISDAG - 25 JUNI

Spännande tävlingar, god mat och chansen att vinna miljoner. En typisk tisdagskväll på Solvalla. 

Biljetter och restauranger

Här kan du köpa biljetter och restaurangplatser. När du klickar på en knapp länkas du vidare till vår sida för biljettförsäljning. Scrolla ned för att läsa om respektive restaurang och för att få mer information om tävlingsdagen. 

KONGRESSEN

Vår stora etagerestaurang är centralt placerad med bästa sikt över tävlingarna. I restaurangen blir det härligt travsnack från Expertpanelen som består av Solvallas spelexpert Mattias Spante och sportchef Anders Malmrot. Ibland dyker även en tränare eller kusk upp för att berätta om sin syn på kvällens lopp. Du kan följa Expertpanelen i vår intern-TV oavsett var du är på arenan.

Den här tävlingsdagen serveras vällagad á la carte. Boka bord och läs meny här! 

BISTRON

Restaurangen är byggd i etage med stora fönster för bästa vy över de rafflande tävlingarna på travbanan.

I Bistron är det självservering och det finns också en bar- och cafédel där du handlar goda drycker. I anslutning till serveringen finns även trevliga bord utan vy över banan, där är det fri sittning.

Platser i Bistron kan bokas och betalas online och du väljer själv vid vilket bord du vill sitta. Den här tävlingsdagen kostar en plats 50 kr. Du kan även köpa till dagens rätt för 110 kr. 
Boka genom att klicka på knappen BISTRON ovan.


STRÖGET

Ligger på markplan i Kongressenhuset. Här finns fräsch fastfood, bar och café. Fri sittning.

A-HALLEN

Kallas även för målläktaren då den är placerad mitt emot mållinjen. Här erbjuds caféservering. Fri sittning.

Har du frågor eller önskemål angående restaurangbokningar? Ring 08-627 98 60, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hålltider

15.00 Entréerna öppnar 

18.15 Start lopp 1

19.30 Start lopp 4, V64-1

21.25 Tävlingarna slut

Information

Kvällen är planerad för nio lopp. Första loppet startar klockan 18.15. V64® börjar i lopp fyra klockan 19.30.

Entré och parkering
Entrépris:
50 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré.
Parkering: Gratis

Hitta hit
Det är enkelt att ta sig till Solvalla. Du kan åka T-bana till Rissne, därifrån är det en kort promenad (10-15 min) till Solvalla. SL-buss 112 (Alvik-Spånga stn) eller 113 (Blackebergs sjukhus-Solna C) stannar nära Solvalla. Läs mer här

Glöm inte giltig ID-handling när du spelar på Solvalla
Från 1 januari 2019 gäller ett nytt lagkrav om identifierat spel. Du som besökare behöver därför ta med giltig ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela på våra tävlingar. För utländska besökare är det pass som gäller. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel. Spela i god tid inför loppet. Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

TIPS: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan.

Åk med i startbilen eller kör häst i tandemvagn!
Som enda travbana i världen kan Solvalla erbjuda dig att åka med i startbilen vänd mot startbilens vinge bara någon meter från hästarna. Bilen accelererar och farten ökar ju närmare startplatsen ni kommer. Du hör hovarna smattra mot marken och ser hästarna i vitögat när starten går. Boka startbilen här.

Tillsammans med en kunnig kusk, i en tandemsulky, kör du en riktig travare på banan mitt under tävlingarna! Du kommer nära de startande ekipagen då du leder defileringen till ett av dagens lopp. Det kan vara bland det häftigaste du varit med om. Boka tandemkörning här.

Backstage (stallbacksvisning)

Tillsammans med vår guide besöker du ett travstall och får en inblick i hur det funkar under en tävling. Med lite tur kanske du får några spännande stalltips! 
Tid 30-40 min. Kostnad: 150 kr (travprogram ingår). Boka backstage här!