fbpx

Nu öppnar stallbacken för hästägare

För våra hästägare är numera stallbacken äntligen åter tillgänglig.
Hästägarföreträdare med startande häst får en länk via sms/mail och kan via den boka två entrébiljetter som även berättigar tillträde på stallbacken.

Är ni fler delägare som behöver biljett till tävlingsdagen?
Maila antal extra biljetter samt namn på hästen till sporten@solvalla.travsport.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.
 
Har du hästägarkort utfärdat av Stockholms Travsällskap?
Hämta ut en vanlig entrébiljett till publikplats via Kalender & Biljetter på solvalla.se, vilket är gratis året ut 2021.
Entrébiljetten tillsammans med hästägarkort utfärdat av Stockholms Travsällskap uppvisas i stallvakten och berättigar tillträde på stallbacken.
Hästägarkort med årsmärke såväl 2019 som 2020 är giltiga under resterande del av 2021.
 
Varmt välkommen till Solvalla!

Bli hästägare

Det är någonting alldeles extra när den egna hästen travar in på ovalen. Alla tidskrävande kringarrangemang får sedan sin upplösning under de få minuter ett travlopp pågår. Kanske går det bra, kanske går det mindre bra. Oavsett loppets utgång har ägaren berikats med en stark upplevelse. Att se sin egen häst tävla är alltid förenat med ett visst mått magi.

NÅGRA FÖRMÅNER SOM HÄSTÄGARE PÅ SOLVALLA:

  • Fri entré på Solvallas samtliga tävlingsdagar, inklusive Elitloppshelgen. Hästägarkortet skall visas upp tillsammans med giltig entrébiljett.
  • Alltid 10% rabatt på maten i Kongressen vid förbokning i hästens namn. 
  • Fri boxhyra för Solvalla-hästar.
  • Hederspris till vinnande hästägare i alla lopp.
  • Extra förmåner för SHF-medlemmar.
  • Aktuella hästägare till Solvallas Championfest blir bjudna.

VINNARTAVLOR

Är du intresserad av vinnartavlor kontakta ALN Pressbild AB tel: 08 36 64 80 www.aln.se

SOLVALLAS TRAVTRÄNARE

Kontaktuppgifter till Solvallas samtliga professionella travtränare hittar du här. Vill du jämföra travtränares priser m.m. rekommenderar vi travsportens version av pricerunner - Horserunner

ANDELSHÄSTAR

Att få beträda vinnarcirkeln är stort, och att få dela upplevelsen med andra är ännu större. Allt fler travhästar ägs av andelsbolag/konsortier. Fördelarna är framförallt delade kostnader och ekonomiskt utrymme att ha flera hästar. Det sista medför förstås att riskerna sprids.

Om ni vill veta mer om hästägande eller våra andelshästar så kan ni maila sporten@solvalla.travsport.se 

Nedan kan du se andelshästar som erbjuds av olika proffstränare på Solvalla. Klicka på hästens namn för mer information.

 

Ladda ner

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se