fbpx

Nu öppnar stallbacken för hästägare

Från 1 december krävs vaccinationsbevis för all banpublik och för hästägare på stallbacken, allt för att ett besök på Solvalla ska vara så säkert som möjligt.
De nya åtgärderna från Folkhälsomyndigheten innebär bland annat att endast sittande gäster tillåts på serveringsställen inomhus, max åtta personer per sällskap samt avstånd mellan sällskapen.

Stallbacken är fortsatt tillgänglig för hästägare, men inskrivningen och Permit är en strikt arbetsplats, öppen endast för de som arbetar med tävlingarna från och med tävlingsdagen 26 december. Stallbacksrestaurangen The Onion håller öppet för besökare som har tillträde till stallbacken.

Precis som tidigare behöver du ha med dig biljett eller årskort, giltigt vaccinationsbevis samt legitimation när du kommer till entrén på Solvalla. Detta gäller även om du som hästägare väljer att gå in via stallbacksentrén. 

Hästägare och delägare ansöker om årskort via Svensk Travsport här

Varmt välkommen till Solvalla!

Bli hästägare

Det är någonting alldeles extra när den egna hästen travar in på ovalen. Alla tidskrävande kringarrangemang får sedan sin upplösning under de få minuter ett travlopp pågår. Kanske går det bra, kanske går det mindre bra. Oavsett loppets utgång har ägaren berikats med en stark upplevelse. Att se sin egen häst tävla är alltid förenat med ett visst mått magi.

NÅGRA FÖRMÅNER SOM HÄSTÄGARE PÅ SOLVALLA:

  • Fri entré på Solvallas samtliga tävlingsdagar, inklusive Elitloppshelgen. Hästägarkortet skall visas upp tillsammans med giltig entrébiljett.
  • Alltid 10% rabatt på maten i Kongressen vid förbokning i hästens namn. 
  • Fri boxhyra för Solvalla-hästar.
  • Hederspris till vinnande hästägare i alla lopp.
  • Extra förmåner för SHF-medlemmar.
  • Aktuella hästägare till Solvallas Championfest blir bjudna.

VINNARTAVLOR

Är du intresserad av vinnartavlor kontakta ALN Pressbild AB tel: 08 36 64 80 www.aln.se

SOLVALLAS TRAVTRÄNARE

Kontaktuppgifter till Solvallas samtliga professionella travtränare hittar du här. Vill du jämföra travtränares priser m.m. rekommenderar vi travsportens version av pricerunner - Horserunner

ANDELSHÄSTAR

Att få beträda vinnarcirkeln är stort, och att få dela upplevelsen med andra är ännu större. Allt fler travhästar ägs av andelsbolag/konsortier. Fördelarna är framförallt delade kostnader och ekonomiskt utrymme att ha flera hästar. Det sista medför förstås att riskerna sprids.

Om ni vill veta mer om hästägande eller våra andelshästar så kan ni maila sporten@solvalla.travsport.se 

Nedan kan du se andelshästar som erbjuds av olika proffstränare på Solvalla. Klicka på hästens namn för mer information.

 

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se