#220 Elitloppspodden 2024 med Mattias Djuse

Hela podden blir ett enda stort Elitloppsnytt där vi laddar upp inför helgernas helg tillsammans med Mattias Djuse. Hustle Rain blev 16:e hästen in i Elitloppet och vi ringer upp tränaren Mattias Djuse som berättar om sin ögonsten. Han har en statistik med sig som är riktigt positiv. Lacke laddar för en Elitloppshelg på Solvalla och har sniffat upp ett par luringar att hålla koll på. Innehåll: 00.00 Vi börjar med en vinnare 02.41 Låten Mattias Djuse lyssnar mest på just nu 12.05 Frågan om Hustle Rain som måste ställas två gånger 18.30 Tio hästar till start för Mattias Djuse under helgen 24.20 Jörgen Forsberg – Kapten och dirigent 27.34 Exotiskt inslag i Sweden Cup 30.21 Harper Hanovers lopp. Klarar franska kusken svensk voltstart? 38.25 Sjätte Elitloppshelgen för montédebutanten 42.30 Elitkampen med norsk rysare 45.47 Elitloppsförsöken 53.31 Lackes luringar till Elitloppshelgen Solvalla Podcast presenteras av Stall Courant Gäster:Mattias Djuse & Lacke Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron.
Elitloppspodden 2024 med Mattias Djuse
Solvalla Podcast
play pause
#220 Elitloppspodden 2024 med Mattias Djuse

Andra avsnitt


KLIPP – Björn Goop

#223 KLIPP – Björn Goop

Här är intervjun med Björn Goop från avsnitt 223 den 13 juni.

Häng med på Björns resa från första loppet till att bli Sveriges segerrikaste kusk genom tiderna.

Solvalla Podcast presenteras av Stall Courant

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron.

Lyssna på oss på:
Björn Goop 8000 segrar

#223 Björn Goop 8000 segrar

Vi fångar Björn Goop när han äter lunch med Jori Turja i Göteborg. Björns och Joris band är starka och går långt bak i tiden, vilket vi får höra en hel del om i dagens poddavsnitt. Häng med på Björn Goops resa från första loppet till att bli Sveriges segerrikaste kusk genom tiderna.

Vi tar även en titta på startlistorna till 19 juni med Prix Readly Express och Prix Diana Zet. Det vattnas i munnen när man ser vilka fina hästar som ska tävla under en och samma kväll. Dessutom blir det extra mycket skoj på publikplats när STL-Sommartrav kommer till Solvalla.

Lyssna på oss på: