fbpx
Image

Solvalla travmuseum

Var det verkligen bättre förr? 
Oavsett så flödar nostalgin på Solvalla Travmuseum.
Du hittar det under den klassiska E-läktaren.


Det närmar sig 100-årsjubileum för Solvalla som slog upp portarna för första gången 1927 och banan har haft stor betydelse för travsporten såväl nationellt som internationellt. I samarbete med Nordiska Travmuseet presenterar Solvalla tre fasta utställningar.

Det är världspremiären för Elitlopps-Jukeboxen där du själv kan välja vilket Elitlopp du vill se. Eller gör en tidsresa i Solvallas historia, från Brunnsvikens is, via Soldattorpet som givit Solvalla sitt namn till en glimt om vad framtiden kan erbjuda. Du möter också alla Solvalla-profiler som valts in i Hall of Fame – i form av bilder och minnessaker. Dessutom finns under en begränsad period ”Mitt Solvalla” – en utställning där några av Sveriges främsta fotografer har valt ut sina favoritmotiv – som kan bli dina.

Solvalla Travmuseum är öppet under de tävlingsdagar som spelformerna V75®, V86®, GS75® eller V64® arrangeras och du betalar inget extra utöver entrén till tävlingsdagen för att besöka Solvalla Travmuseum.

Varmt välkommen!

 

Karta neutral 1280x600

 

 


Ladda ner kartan som PDF Orienteringskarta Solvalla Arena


SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se