fbpx

Bli medlem i Stockholms Travsällskap

Vill du vara med och ta ut riktningen för Solvalla i framtiden? Stockholms Travsällskap är en ideell förening som driver Solvalla och all verksamhet kring huvudstadsbanan. Ett medlemskap ger möjligheten att aktivt påverka och engagera dig gällande framtiden för Nordens största travbana.

Stockholms Travsällskap har över 100 medlemmar och tar avstamp i form av årliga möten och informationsträffar. Medlemsavgiften är 700 kronor per år och det ingår entré till Solvallas tävlingar, banprogram, entrébiljett till Elitloppshelgen och tillträde till gästrummet.

Vi hoppas att du vill vara med att tillföra engagemang och kunskap till Solvalla och Stockholms Travsällskap i framtiden.

Du ansöker om medlemskap via formuläret nedan tillsammans med en motivering. Vid eventuella frågor, kontakta valberedningens ordförande Kenneth Dolk, kenneth.dolk@mexlinetrot.se 

Motivera din ansökan
Skicka ansökan

STYRELSE

Ordförande
Anders Holmgren
Mobil: 073-376 18 60
E-post: anders.holmgren@atlascapitalgroup.net

Vice ordförande
Lars Jonsson-Bergman

Styrelsemedlemmar
Ola Bergström
Joachim Håkansson
Fredrich Lovén
Tomas Rudin
Kerstin Skarp

VÅR HISTORIA

Stockholms Travsällskap bildades ur askan efter Svenska Trafsällskapet som såg dagens ljus 1901 med ett primärt syfte; att anordna travtävlingar i samband med Nordiska Spelen detta år, och ett sekundärt, att därefter leda landets travsport. 

Tävlingarna i föreningens regi gick på Brunnsvikens is mellan 1901-1924, och därefter var det nybildade Stockholms Travsällskap som ansvariga för evenemangen där.

När Stockholms Travsällskap förvärvat marken där vi än idag befinner oss – tidigare en del av Bällsta Gård som bland annat inrymde soldattorpet Solvalla – omgrupperade Svenska Trafsällskapet till att bli den riksomfattande organisation som lever än idag i form av Svensk Travsport.

De första tävlingarna i ny regi på den nya banan som fick namn efter torpet kördes den 31 juli 1927 och resten är… som man brukar säga, historia.

 

Vaccinpass

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se