fbpx

PREMIÄR FÖR SOLVALLA TV PÅ ONSDAGAR

​Solvalla fortsätter utveckla sitt tv-koncept under tävlingsdagarna. Från och med i dag onsdag livesänds ett 30-minuters magasin med start 17.30 och sedan följer kamerorna Solvallas tävlingar i detalj. I magasinet kommer det lyftas fram höjdpunkter inför kvällen, aktuella gäster, brännande ämnen och profilering av allt ifrån stjärnor till gräsrötter, såväl två- som fyrbenta.

I studion, belägen på stallbacken ovanför sista sväng på Solvalla, finns programledaren Peter Henriksson alternativt Paula Ahlström och de har sällskap av Ola Lernå för att hitta de oväntade vinklarna med sportsligt fokus.

– Vi kommer ta upp allt från spännande Elitloppskandidater till regeländringar som måste till i tävlingsreglementet. Fokus är förstås inför tävlingarna under kvällen, men vi kommer att debattera en hel del en hel del annat också, säger Ola Lernå.

Solvalla TV fortsätter sedan sända från tävlingarna hela kvällen med lopp, värmningar och exklusiva intervjuer.

Sändningen kan ses i sin helhet på kanalen Solvalla TV som hittas bland ban-kanaler på atg.se. Det inledande magasinet samt intervjuer under kvällen sänds även på facebook.com/solvalla och youtube.com/solvallatravbana

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se