fbpx

MÖT CLAES SJÖSTRÖM I "MITT TRAV"

Denna vecka träffar ni Claes Sjöström. Solvallatränaren som går i pappas fotspår och fortfarande har stor hjälp av Björn på gården.


De har format en unik anläggning i Rimbo utanför Stockholm och har knappa 60-talet hästar i träning. Stjärnan Jaguar Dream bjöd på en riktig fullträff ifjol och tidigare snyggingen Aisle Stand ordnade fina Solvalla-minnen under sin tävlingskarriär.

"Mitt trav" är vår nya reportageserie där Solvallas aktiva bjuder på en unik inblick i deras verksamhet och vardag. Varje vecka möter ni tränare och kuskar som har huvudstadsbanan som sin hemvist. Solvalla TV besöker gårdar och pratar om verksamheten, filosofierna, drömmarna och målen. Allt i en återkommande serie som ni njuter av veckovis på Solvallas plattformar under hösten.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se