KONGRESSEN BAR & RESTAURANG

Vår stora etagerestaurang ligger i slutet av upploppet och är öppen vid kvällstrav, samt större tävlingsdagar. På onsdagar finns också Expertpanelen på plats i Kongressens studio med heta tips inför kvällens travtävlingar.

Vi serverar allt från vällagad svensk husmanskost till exklusiva rätter. För större sällskap finns även färdiga paket som endast gäller vid förbeställning och då för hela sällskapet. Återkom gärna om du vill veta mer.

Ta sats inför tävlingarna i kongressens sköna bar.

Precis intill spelluckorna och med en inspirerande utsikt över banan njuter ni en iskall öl eller en läskande drink. Goda tilltugg finns självklart! Baren är öppen stora tävlingsdagar och öppnar dessutom 30 minuter innan själva matsalen.

Vill ni göra ert besök till en särskilt minnesvärd tillställning kan vi erbjuda exklusiva små snittar som får smaklökarna att sjunga och till dessa, såklart, - en välutvecklad champagne som skjuter spänningen mot höjden. Har du egna idéer så kontakta oss gärna!

Kongressen Bar & Restaurang passar också bra för konferenser i storleksordningen 350-650 personer.


BORDSBOKNING

Bokning av bord till större tävlingsdagar görs med fördel på vår sida för biljettförsäljning. Klicka här!

Det går också bra att ringa på 08-627 98 60, skicka en förfrågan till restauranger@solvalla.se eller genom att trycka på knappen nedan.