Julbord Stockholm 2023


Solvalla dukar upp för julbord av Pontus Frithiofs team där samtliga sinnen kittlas under en fartfylld kväll som bjuder på vinnare både på banan och i restaurangerna. 

Möjligheten att kombinera ett traditionellt julbord tillsammans med tävlingar på travbanan och – om man vill – dessutom krydda med spel är en unik upplevelse. Maten är som sig bör i fokus, men det adderas en stor portion spänning.

Solvalla ger dig alla möjligheter att bli en vinnare. Värdar finns på plats och hjälper dig med såväl sporten som spelet. Det sistnämnda sker numera snabbt, enkelt och digitalt via mobilen.
Förbered er på hög puls under en fartfylld kväll som tar vilket event som helst till nya höjder, för från restaurangerna Valla Krog och Kongressen erbjuds perfekt utsikt över tävlingsbanan.
Solvalla erbjuder julbord under tre tävlingsdagar; 2 december i Valla Krog och Festvåningen samt 6 & 13 december i Restaurang Kongressen. För större sällskap om minst 50 personer finns möjlighet att boka julbord även andra dagar.

Restaurangbiljetten inkluderar förutom julbordet även entré och travprogram. 


Julbord I KONGRESSEN 13 December

Stora etagerestaurangen Kongressen har bordsservering och är centralt placerad med bästa sikt över travbanan.

Pris: 769 kr per person (Barn 0-3 år, gratis. 4-12 år, 279 kr)

Följande ingår

  • Klassiskt julbord inkl. glögg, pepparkakor och kaffe
  • Restaurangbiljett Kongressen inkl. entré till Solvalla
  • Travprogram

Erbjudandet kan ej kombineras med årskort, fribiljetter eller andra erbjudanden.
Med reservation för ändring och slutförsäljning

banner