RACKARNS – DET VAR FEL!


MEN DU ÄR ÄNDÅ EN VINNARE!

Du gissade på fem kilometer, men ett varv runt Solvallas travbana är bara 1  000 meter. Vi tror att du behöver uppleva travsporten live för att få rätt känsla för banlängden, därför ger vi dig och en vän två entrébiljetter till Solvalla lördag den 2 december (värde 200:-).

Ta plats där det händer då V75® samt STL står på programmet och vi tackar dessutom av legenden Torbjörn Jansson.

Solvallas publikplats innebär att du kommer närmare all action, hästarna och de aktiva genom en position på upploppet. Dessutom finns serveringar med fast food och caféutbud samt en inomhusläktare med perfekt utsikt över mållinjen.

Du kan självklart välja att boka plats i några av våra restauranger som serverar allt från tre-rätters-meny i Kongressen, via buffén i Bistron till Stockholms mest spännande julbord på Valla Krog!

Entrén till Solvalla öppnar 12.30 och vi hälsar dig varmt välkommen till spännande tävlingar med högsta klass på sport, spel och upplevelser med hästar och kuskar i världsklass. Läs mer om tävlingsdagen här >>.

Hålltider i urval
12.30 Entré och restaurang öppnar
14.45 Start lopp 1
16.20 Start V75®
19.15 Tävlingarna slut

Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi två entrébiljetter senast den 30 november (värde 200kr). Endast en vinst per person. När du fyllt i dina uppgifter kan du inte lämna in fler bidrag i den här tävlingen.

banner