Stig H Johanssons karriär hyllas på Solvalla 3 februari. Foto: TR Bild

Lördag 3 februari tackar Solvalla av en av travsportens största genom alla tider. Stig H Johansson dominerade på huvudstadsbanan, var champion i Sverige och en maktfaktor i alla världens travländer – under flera decennier!

Vid årsskiftet tog Stig beslutet att inte förnya licensen och lördag 3 februari kommer vi se tillbaka på en makalös karriär, minnas storloppssegrar och topphästar samt givetvis hylla Stig H Johansson under en tävlingsdag även innehållande Margaretas Tidiga Unghästserie, STL-finaler med V75® och Bulwarks Lopp!

Hålltider i urval
12.30 Entréer och restauranger öppnar
14.45 Start lopp 1
16.20 Start V75®
19.15 Tävlingarna slut
19.15 – 21.00 After trot i Kongressen (sista beställningen kl 20.30)


Andra nyheter