Mustaschmilen arrangeras på Solvalla lördag den 11 november

Lördag 11 november är det dags!
Var med på Mustaschmilens Solvallapremiär och bidra samtidigt till kampen mot prostatacancer.
Ett lopp för alla – oavsett ålder, kön eller löparnivå.

Det blir en annorlunda folkfest på Solvalla lördag den 11 november. Arenan fylls med löpare i alla åldrar och vi välkomnar dig oavsett om du är elitlöpare eller glad motionär. Tillsammans med publik, sponsorer och aktiviteter ser vi till att det blir en oförglömlig arenaupplevelse.

Dagen inleds med ett barnlopp på 1 km och fortsätter sedan med distanserna 5 km och 10 km. De två längre loppen kommer att genomföras som en varvbana fylld med upplevelser och roliga inslag längs med den 1000 meter långa banan.

Spring tillsammans med oss på Solvalla den 11 november och bidra till kampen mot prostatacancer.


Andra nyheter