Bold Eagle är snabbast på Solvalla med 1.08,4 som togs i ett Elitloppsförsök 2017. Foto: TR Bild

149 banrekord satta på huvudstadsovalen finn nu i ett och samma dokument på solvalla.se.

– Vi har lyckats leta oss tillbaka till 1997 genom travsportens sportsystem, men även kompletterat med verifierade rekord före det datumet. Ambitionen är så klart att vi ska ha en så komplett lista som möjligt, säger Solvallas marknadschef Markus Myron och fortsätter:

– Att vi inte har haft en lista med banrekord på många år har känts fel på Nordens största travbana. Det råder vi bot på nu. Vi vet att den kommer uppskattas av såväl aktiva som publik och dessutom är ett banrekord på Solvalla något som har ett värde, inte minst för ston i aveln.

Rekordlistan finns överst i Våra Ligor på solvalla.se men kan även laddas ned genom att klicka här >>

Känner du till äldre banrekord som inte finns med i listan så kontakta gärna .


Andra nyheter