Foto: TR Bild

“Mitt trav @Solvalla” är vår nya reportageserier där Solvallas aktiva kommer bjuda på en unik inblick i deras verksamhet och vardag. Varje vecka möter ni tränare och kuskar som har huvudstadsbanan som sin hemvist. Solvalla TV besöker gårdar och pratar om verksamheten, filosofierna, drömmarna och målen. Allt i en återkommande serie som ni njuter av veckovis på Solvallas plattformar under hösten. 

Först ut är Pasi Aikio. 51-åringen har bedrivit sin verksamhet på Yttersta sedan 2015, då han blev  ansvarig tränare för Menhammar Stuteri. I stallet finns storstjärnan Who’s Who, som skördat stora framgångar under sin karriär. 2019 segrade Who’s Who i Jubileumspokalen på hemmabanan Solvalla. Bland övriga storsegrar glänser Svenskt Travderby (2018), Hugo Åbergs Memorial (2021) och Paralympiatravet (2022).  


Andra nyheter