Foto: TR Bild

”Återfallshästägare” får utmärkelsen för maj månad
Efter en lång paus i hästägandet så blev längtan efter häst alldeles för stor och andelshästen Etoile D´Or anskaffades. Det ena ledde till det andra och nu är Firma Roffe Plahn Entreprenad utsedda till Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för maj månad.

Roffe själv berättar: “När Ulrika Wällstedt och Jonas Eriksson flyttade in som grannar för några år sedan, blev längtan efter häst för stor. Efter att varit borta från egna travhästar i över 25 år, så gick vi med i andelshästen Etoile D´Or. Samtidigt började vi också leta efter en helt egen häst. Med hjälp av Ola Samuelsson hittade vi Sourire Frö”.

Under maj månad så startade Ulrika Wällstedt tränade Sourire Frö vid två tillfällen vilket resulterade i ett sjätte pris och en seger på Solvalla. Segern var övertygande och marginalen till tvåan i mål skrevs till hela tre längder och klockan stannade på nya rekordet 1.10,2. Av bara farten tog Sourire Frö sedan nästa viktoria på samma tid på Mantorps V75:a drygt 2 veckor senare!

SHF gratulerar Firma Roffe Plahn Entreprenad till utmärkelsen som Månadens Hästägare för maj 2022 och önskar fortsatt lycka till.
Vi kommer att hylla vinnaren på plats på Solvalla vid lämpligt tillfälle.

För att vi ska kunna utse Månadens Hästägare uppmanar vi dig som medlem att anmäla ditt hästinnehav, litet som stort, till  för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: TR Bild.
Text: Peter Engblom

Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till  för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.
Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här


Andra nyheter