S.G.Sherman. Foto: TR Bild

Hästägarföreningen har utsett Skärgården Ambulans till “Månadens Hästägare” för september.

Med 5 starthästar, två stycken 2-åringar och hela sex stycken 1-åringar i professionell träning så är Skärgården Ambulans verkligen hårt satsande inom travet.
Bakom stallpsedonymen står Marie Hellqvist, en engagerad hästägare som alltid är på plats när hästarna startar. Ofta med morotspåsen i högsta hugg.
De flesta starthästarna, S.G.Sherman (som segrade på Solvalla i september), S.G.Kingston, S.G.Charmante och 2-åringen S.G.Friberg som debuterade i oktober finns hos Roger Walmann medan S.G.Chandelier tränas av Claes Sjöström.
Ytterligare en 2-åring finns i stallet samt 6 st 1-åringar. Förutom trav håller Marie också på med uppfödning av Shetlandsponnyer ute på Väddö.
Skärgården Ambulans får utmärkelsen för sin seriösa satsning på travet och för sin kvalitativa uppfödning med mycket hjärta.
SHF gratulerar Skärgården Ambulans till utmärkelsen som Månadens Hästägare för september 2021 och önskar lycka till med satsningen. Vi kommer vid tillfälle att hylla Marie och Skärgården Ambulans på plats på Solvalla.
Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

SHF gratulerar Skärgården Ambulans till utmärkelsen som Månadens Hästägare för september 2021. 

 


Andra nyheter