Very Kronos och Mia Båth. Foto: TR Bild

Solvalla Hästägarförening har utsett månadens hästägare för augusti 2021.

Under augusti firade våra medlemmar fortsatt fina framgångar och speciellt välförtjänt fick Kjell Johanssons Very Kronos sin första årsseger.
Jo, det är faktiskt så att Very Kronos inte vunnit sedan Annandagstävlingarna på Solvalla. Den långa väntan har dock inte varit förgäves då hans häst valde helt rätt tillfälle att vinna – Sundsvall Open Trot på Bergsåker. Och det på ett mycket övertygande sätt!
Att man måste ha is i magen som hästägare känner Kjell till efter att ägt häst i många år. Idag har han flera hästar hos Svante Båth men också hos andra tränare, både i Sverige och i USA. Då bland annat en helbror till Very Kronos finns på listan över ägda hästar får vi säkert se Kjell i vinnarcirkeln fler gånger.

 

SHF gratulerar Kjell Johansson till utmärkelsen som Månadens Hästägare för augusti 2021. 

 


Andra nyheter