Peter Henriksson och Ola Lernå är med i onsdagspremiären av Solvalla TV 14 april kl. 17.30.

​Solvalla fortsätter utveckla sitt tv-koncept under tävlingsdagarna. Från och med i dag onsdag livesänds ett 30-minuters magasin med start 17.30 och sedan följer kamerorna Solvallas tävlingar i detalj. I magasinet kommer det lyftas fram höjdpunkter inför kvällen, aktuella gäster, brännande ämnen och profilering av allt ifrån stjärnor till gräsrötter, såväl två- som fyrbenta.

I studion, belägen på stallbacken ovanför sista sväng på Solvalla, finns programledaren Peter Henriksson alternativt Paula Ahlström och de har sällskap av Ola Lernå för att hitta de oväntade vinklarna med sportsligt fokus.

– Vi kommer ta upp allt från spännande Elitloppskandidater till regeländringar som måste till i tävlingsreglementet. Fokus är förstås inför tävlingarna under kvällen, men vi kommer att debattera en hel del en hel del annat också, säger Ola Lernå.

Solvalla TV fortsätter sedan sända från tävlingarna hela kvällen med lopp, värmningar och exklusiva intervjuer.

Sändningen kan ses i sin helhet på kanalen Solvalla TV som hittas bland ban-kanaler på atg.se. Det inledande magasinet samt intervjuer under kvällen sänds även på facebook.com/solvalla och youtube.com/solvallatravbana


Andra nyheter