Foto: TR Media

Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86-omgång där vi bland annat får se två deltagare från fjolårets Elitlopp, Missle Hill och Milliondollarrhyme, som båda dyker upp i V86-8.

Vi har kollat läget med en av våra populära spelläggare, Patrick Sjöö, inför kvällen. Hur lyder din analys av The Onions lopp som avslutar omgången Patrick?

– Roligt lopp på förhand! 2 Missle Hill, 5 Milliondollarrhyme och 10 Clickbait är säkerkligen hästar vi ser bakom vingen när det vankas årets Elitlopp om en dryg månad. Givetvis är det 2 Missle Hill som vann spårlottningen här och har bra chans att hitta tills spets. Det är visserligen årsdebut, men han är säkert väldigt bra iordning. Spårar han inte hela vägen så får han ändå ett fint lopp från sitt läge. Jag spikar, även om 5 Milliondollarrhyme är lite av en favorithäst. Men jag tror att Fredrik B Larsson hellre vinner det där loppet sista helgen i maj…

Ett gäng utländska gäster på besök, hästar från Italien och Danmark bland annat. Vilka av dessa ska man ta med extra mycket respekt och plocka med tidigt på V86-kupongen?

– 6 Benedetto O.P. i V86-4 kanske är hur bra som helst? Är i alla fall en segermaskin. Men läget här kan ställa till det, och jag måste ha med den andra italienska hästen, 3 Zolder As. Han har varit hos Niklas Robertsson i ett par månader och han tror att hästen kan öppna bra. Kort distans kanske innebär ledning hela vägen?

Två bra speldrag i övrigt som du vill lyfta fram för de som letar vinnare, vilka vill du nämna och varför?

– I V86-5 ska man inte missa strecket på 9 Versace Broline som satt fast med sparat senast. Jag trodde han skulle bli mer betrodd, och är nöjd med runt sjutton procent. 

– 7 Big Shot i V86-2 reparerade en galopp på bästa sätt senast. Jobbigt läge nu, men hoppas att Magnus A Djuse i vagnen löser det. Då blir Big Shot svårslagen!

Har vi kanske glömt att nämna någon skräll i övrigt som du tycker att man inte får missa när man ändå är igång och garderar något av loppen?

– Ett roligt garderingsstreck i V86-7 är 4 Gambit Brodde. Ett svårlöst lopp tycker jag, men skulle Gambit Brodde hitta till ledningen kan det bli seger till runt sex procent!

Möjligheterna att haka på dig med V86-andel?

– Jag gör ett 200-kronorssystem ikväll med 10 andelar. Hinner man inte köpa en andel där eller tycker att det är lite för mycket pengar så har jag även ett system för 44 kronor. På det systemet spikas inte en enda favorit, lycka till!

200 kronor.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/140895_V86_2021-04-21_40_1

44 kronor.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/98848_V86_2021-04-21_40_1

Ett nytt avsnitt av Solvalla Podcast sänds live på Solvallas Youtube- och Facebook-kanal klockan 14:00 under onsdagen där Jennifer Persson är veckans gäst. Missa inte!

Solvalla fortsätter sedan utveckla sitt tv-koncept under tävlingsdagarna. Ett 30-minuters livesänt magasin med start 17.30 och sedan följer kamerorna Solvallas tävlingar i detalj. I magasinet kommer det lyftas fram höjdpunkter inför kvällen, aktuella gäster, brännande ämnen och profilering av allt ifrån stjärnor till gräsrötter, såväl två- som fyrbenta.

Sändningen kan ses i sin helhet på kanalen Solvalla TV som hittas bland ban-kanaler på atg.se. Det inledande magasinet samt intervjuer under kvällen sänds även på facebook.com/solvalla och youtube.com/solvallatravbana


Andra nyheter