Foto: TR Bild

– I Gulddivisionen (V75-3) där tror jag det är så enkelt att 5 Gareth Boko från ett bra femtespår bara vinner. Två lopp i kroppen och hemmaplan!

Orden kommer från Magnus Eriksson (Fräckis) inför lördagens V75-omgång. En mycket spännande sådan, omgången kryddas nämligen med jackpot! Prognoserna i nuläget säger att en ensam vinnare har möjlighet att plocka hem hela 52 miljoner kronor på lördag och hos oss på Solvalla Andelar är våra spelläggare givetvis rejält laddade för att sätta sju rätt!

Apropå full pott så satte Jimmy Tapper åtta rätt på V86 på ett av sina andelsspel i onsdags. 7.374 kronor tillbaka per andel för de som köpte in sig på hans system Tappers Tappra, vi säger stort grattis!

Magnus Eriksson, när det är just jackpot på V75 som det är nu till Jägersro. Hur brukar du tänka generellt då, spelar man annorlunda jämfört med när det är vanliga omgångar eller är det ingen större skillnad trots att det är jackpot?
– Jag utgår alltid utifrån samma strategi, att försöka hitta två riktigt bra och sunda spikar. Spelprocent är inget som jag lägger vikt vid, om det är 70 procent eller 8 procent så lyssnar jag på min egna magkänsla och vad jag ser i lopparkivet. Jag låter mig aldrig styras av yttre påverkan, till exempel via andra spelexperter. Vi sitter ju i samma båt och spekulerar kring varje avdelning.

Hur tycker du att veckans V75-omgång ser ut? Någon kusk som ser ut att sitta på extra intressanta chanser?
– Det ska tydligen bli något kallare, men förmodligen kommer banan att vara i nästintill sommarskick. När jag först tittade på startlistorna sent söndag kväll när dom släpptes var min första tanke, wow detta blir inte lätt att bena ut! Det luktar hög utdelning, men som vi alla vet så är Jägersro och bra startspår en väldigt stor fördel i den så kallade nedförsbacken. På förhand känns det i övrigt som att Conrad Lugauer är den kusken som sitter på flest antal bra chanser och kommer att bli hårt påpassad.

När det är jackpot så vill vi ju ha mycket pengar. Vilka två hästar kan bidra till att just utdelningen sticker iväg? Dina två bästa skrällar tack!
– 14 First One In (V75-4) galopperade bort en klar seger senast på V75. Nu helt bortglömd och enbart runt fem procent i nuläget är intressant!
– Mitt andra fynd hittar jag i den sista avdelningen som på förhand ser väldigt öppen ut. 8 Bravo Santana (V75-7) har ett iskallt åttondespår och har varit struken vilket gjort att han stått över en månad från tävlandet, men innan dess presterat på en hög nivå och varit väldigt påpassad av spelarna. Hästen är startsnabb och kan få en bra resa trots spåret, även han streckad på runt fem procent bara i nuläget!

Någon bra spik eller bra drag i övrigt som du vill dela med dig av förutom Gareth Boko?
– Min bästa spik i omgången känns som att den är tysk! 4 Emilion (V75-6) med en av världens bästa kuskar i form av Björn Goop. Man åker hela vägen från Tyskland med en häst, som trots en lugn start sist fick gå fram utvändigt ledaren och gå hela loppet i dödens, men ändå vann väldigt enkelt. Känns inte som att Goopen bommar detta!

Vilken av omgångens favoriter känns mest sårbar på förhand?
– Omgångens mest sårbara favorit hittar vi redan i inledningen genom 4 Night Brodde (V75-1). Kan inte se den vinna från någon annan position än ledningen, får den verkligen det här och distansen 2140 meter dessutom? Min känsla är att den är bäst över korta häcken och racerbalans!

Möjligheterna att haka på dig med V75-andel är?
– Denna jackpotomgång kommer jag att köra ett större system med tanke på jackpot och all bra info jag har möjlighet att få på min hemmabana där jag har väldigt många bra kontakter med tränare som har hästar till start. Samt givetvis mina vanliga system. Välkomna att ta del av en andel eller fler på lördag!

Klicka här för Fräckis Jackpot 1000kr – 10 andelar >> 

Klicka här för Fräckis Luring 200kr – 16 andelar >>

Klicka här för Fräckis – Läckerbiten 160kr – 20 andelar >>

Klicka här för Fräckis – Skrällen 100kr – 16 andelar >>


Andra nyheter