Foto: TR Bild

– I V75-3 så är Hefner Am rätt klar favorit och visst kan han vinna, men loppet känns rätt öppet och inte av högsta klass. 9 Merrimac S.G har ett okej läge och har gjort det bra på slutet. Som spelad på under fem procent i nuläget är den här riktigt intressant och given på mina system!

Stefan Bengtsson (Spelamedflera.se) är laddad för veckans V75 som en av spelläggarna hos oss på Solvalla Andelar och bjuder oss därmed på en spännande skräll inför lördagens omgång. V75-1 startar som vanligt klockan 16:20!

Det är Bergsåker som gäller för veckans V75-omgång Stefan och åsikterna verkar gå isär om omgångens kvalitet och hur svårt respektive lätt det ser ut, dina tankar?

– Jag bedömer omgången som enklare än normalt och det baserar jag främst på att det finns flera ojämna lopp och i dessa lopp finns det inte bara en häst som är bättre än många andra, utan ofta flera och detta är klart skrällhämmande. Det som kan ställa till det är banförhållanden och eventuellt krav på rejäla hakar i skorna, vilket kan innebära oväntade och sämre prestationer bland de betrodda.

Vilken kusk ser ut att ha extra intressanta chanser den här lördagen?

– Det är rätt jämnt mellan Ulf Ohlsson och Erik Adielsson sett till helheten som jag ser det, båda har ett par vettiga chanser, kompletterat med en del skrällbud. Fast jag utnämner ändå Daniel Wäjersten (bilden) som extra intressant baserat på att jag tycker han kör omgångens mest spelvärda spikförslag i 7 Algot Zonett (V75-1) som gjort det riktigt bra i flera starter och senast vann han med krafter kvar på ett tilltalande sätt.

Två bra speldrag i övrigt som du tror mycket på tar vi gärna emot! Vilka väljer du då att lyfta fram?

– 1 Gooner har ett perfekt läge i V75-6 och här kommer Daniel få antingen spets eller troligen rygg på en bra häst och båda dessa positioner ger en fördel gentemot de troligen värsta motståndarna. 

– Även i V75-7 så lägger jag min röst på innerspåret och i det här fallet är det 1 Axel Ruda som gäller. Han avslutade 1.11 sista 600 metrarna senast på ett bra sätt och även här innebär läget att hästen nästan är garanterad en bra position i loppet!

Möjligheterna att haka på dig med V75-andel?

– För bara 150 kronor så gör jag mitt bästa för att komponera ett system som alltid har potential för en storvinst om det stämmer. Spelamedflera.se heter laget och mycket talar för spik direkt i V75-1.

Klicka här för Spelamedflera.se – 150 kr >> 


Andra nyheter