Foto: TR Media

– I V86-8 tycker vi att det ser väldigt bra ut för Juhani Partanens 5 Pastorns Lady som senast på Axevalla ställdes mot V75-motstånd och mycket talar för att man lägger beslag på ledningen ikväll och väl där så lär Partanen inte släppa någon över bron i första taget. Vi tycker helt enkelt att det ser upplagt ut för en klassisk spets och slut!

Det säger gänget hos Travimperiet som tillhör våra spelläggare hos oss på Solvalla Andelar inför dagens V86-omgång. Ikväll onsdag så är det nämligen dags för årets första V86:a som den här gången delas mellan Solvalla och Åby och precis som vanligt så startar V86-1 klockan 20:30. Totalt så finns det 23 olika system öppna att välja mellan, med insatser från 44 kronor per andel upp till 500 kronor per andel där gänget hos Travimperiet ansvarar för fyra stycken av dessa.

Nytt år 2021 har börjat! Hur är spelformen hos ert gäng på Travimperiet när vi nu startat upp det nya året och hur är er känsla inför V86-omgången ikväll?
– Efter många V75-omgångar under Winter Burst där formen varit både upp och ner, med en del stolpe ut – så hoppas vi att turen är på vår sida denna gång då V86 äntligen drar igång igen. Vi tycker det på förhand finns flera stora favoriter som borde gå att fälla och extra kul tycker vi det är med omgångar när Åby med sina dubbla open stretch bjuder upp till dans tillsammans med hemmabanan Solvalla!

Love Håleryd, Solkattens Ferrari och Maestro Crowe heter V86-omgångens tre just nu största favoriter. Hästar att försöka fälla, eller är det motiverat att de är hårt spelade?
– Kapacitetsmässigt är det motiverande favoriter, men samtidigt så tycker vi att det finns en del frågetecken. 6 Solkattens Ferrari (V86-6) och 7 Maestro Crowe (V863) har några galopper i sina rader och är inte helt att lita på. I Maestro Crowes lopp har vi dessutom hittat ett roligt motbud som ni kan läsa om längre ned i nyhetsbrevet. Så här blir det att fälla!

Två hästar som ni tror mycket på i omgången bad vi er nämna där ni redan pratat om Pastorns Lady i V86-8, vilken mer häst vill ert gäng lyfta fram inför kvällen på Solvalla/Åby?
– I V86-2 ser det ut att främst stå mellan två hästar och den vi väljer att lyfta fram är Per Lennartssons 8 Hazard Boko som gjort det väldigt bra mot tufft motstånd på sistone och det känns lite som att han går ner i klass här. Denna sjuåring kan öppna snabbt och skulle man kunna köra sig till ledningen i ett tidigt skede så är mycket vunnet och då tror vi att han blir väldigt svårfångad för övriga ekipage!

Vilken är hästen under fem procent som man verkligen inte får missa och varför?
– Vi tycker att man inte får missa 9 Digital Dominance (V86-3) som gjorde debut i ny regi senast och då satt fast med samtliga krafter. Från stallet låter man optimistiska och tycker att hästen är riktigt bra för klassen. Nu sitter man i andraspår direkt och här väntas ett smyglopp. Med rätt resa så kan man fälla många på upploppet, om inte alla. Christoffer Eriksson får chansen i sulkyn dessutom som är ett stort plus!

Om man vill haka på något av era V86-system, vad är möjligheterna då?

Klicka här för SELLIN-260kr >>

Klicka här för KNUTSSON-159kr >>

Klicka här för ROBIN HOOD-140kr >>

Klicka här för TRAVIMPERIET-99kr >>


Andra nyheter