Foto: TR Bild

– 9 Galantis (V75-5) är härdad i klassen och kvalade bland annat in till Svenskt Travderby. En tuffing som slipper möta Ecurie D, Power och Hail Mary den här gången och som man måste se upp med!

Det säger Markus Bergström (Skrällkungen) inför V75-omgången på Halmstad som avgörs under lördagen. 26 olika system finns öppna hos oss på Solvalla Andelar med insatser från 32 kronor upp till 500 kronor per andel. V75-1 startar som vanligt klockan 16:20 under lördagen!

Vad är din känsla kring lördagens V75-omgång Markus, greppbart eller ser det ut som att det är hög utdelning på g?
– Jag tycker väl egentligen att dom flesta avdelningarna är rätt öppna och att en skräll ligger på lut i flera av dom. Visst är den greppbar, men samtidigt blir jag inte alls förvånad om utdelningen blir sexsiffrig.

Ett par stora favoriter på förhand den här V75-lördagen, vilken favorit blir svårast att fälla?
– Det är väl egentligen 6 Nadal Broline (V75-3) som sticker iväg rejält streckmässigt och honom återkommer vi till.10 Wild Love (V75-6) lär stiga iväg på strecken hon också och trots innerspår på tillägg så tycker jag att hon har hög vinstchans, speciellt nu när hon slipper åka upp till huvudstaden.

Vilken favorit är given att ta syn på och varför?
– Nämnde 6 Nadal Broline (V75-3) har fått två lopp i kroppen efter att ha varit borta i ett år. I nuläget är han spelad på över 60 procent och det är absolut inget jag går igång på. Johan Untersteiners 3 Pastore Bob vill man inte släppa täten med, så Björns travare kommer inte få något gratis. 9 Dragster har en ruggig form för dagen och kan inte räknas bort samtidigt som den speedige hemmahästen 1 Generaal Bianco är garanterad en bra resa. Jätteskrällen är 4 Västerbo Exact som Uhrberg kan sätta dit, men då snackar vi med maxklaff.

Galantis nämnde du som ett skrällbud tidigare, någon mer som vi ska se upp med?
– 5 Beluga West (V75-6) tycker jag blir alldeles för bortglömd av spelarna till sina fem procent. Har form och kapacitet för att vara med på linjen här och är given vid gardering av favoriten 10 Wild Love.

Möjligheterna haka på dig med V75-andel?
– Har två system öppna till lördagens V75-omgång. Varmt välkomna att vara med i jakten på miljonerna!

Klicka här för SKRÄLLKUNGEN (STORA): (150kr / 15 andelar) >>

Klicka här för SKRÄLLKUNGEN FISKAR: (32kr / 25 andelar >>


Andra nyheter