Foto: TR Bild
Högklassiga tävlingar på Solvalla i dagarna två väntar närmast! Under fredagen körs Solvalla Grand Prix med bland annat Ecurie D., Power, Brother Bill och Aetos Kronos med i startlistan och hos oss på Solvalla Andelar håller våra spelläggare givetvis sina V64-andelar öppna till kvällens omgång! V64 hade premiär på butiksandelar i måndags och ikväll så finns det 13 olika system öppna att haka på med insatser från 33 kronor upp till 350 kronor per andel.
En av våra spelläggare som håller öppet system är Solvallas tipsexpert Mattias Spante. Hur tycker du att omgången ser ut Spante, kan vi kanske få en häst som man inte får glömma bort ikväll?
– Det är en trevlig omgång och Solvalla Grand Prix (V64-5) blir mycket spännande att se, vilket topplopp! Intressant att se 5 Brother Bill (bilden) från framspår då han gjorde en mycket fin insats senast. I omgången i övrigt så tycker jag att man måste ha med 10 Commander Victory (V64-4). En fin häst som kommer med god form, och som dessutom ser ut att gynnas av lite körning mellan de övriga ekipagen där framme.
 
Om man vill haka på dig med en V64-andel ikväll?
– 150 kronor kostar en andel (åtta totalt per system). Systemet spelas med V6 (spel endast för sex rätt) och jag har satt ett tak på totalt 25 andelar som kan säljas, så det gäller köpa sin andel i tid om man vill vara säker på att vara med.
 
Lördag så blir det Solvalla på nytt med V75 och högklassiga STL-finaler på menyn. Kan det bli bättre? Gissa om våra spelläggare på Solvalla Andelar är laddade! Vi har tagit pulsen på Patrick Sjöö inför lördagens omgång. Toppsport kommer vi att bjudas på, men spelmässigt hur tycker du att det ser ut där på förhand Patrick?
– Visst finns risk för lite lägre utdelning eftersom det finns några stora favoriter som många lutar sig emot, men någon ska vi väl fälla? Fantastiskt roliga lopp!
 
Två hästar som du tror mycket på till den här omgången och som det är givet att vi ska plocka med, vilka väljer du då och varför?
– 8 Seismic Wave (V75-5) har visserligen uselt läge, men är ändå en sund spik i mina ögon om man letar en sådan. 3 Farlander Am (V75-3) gör alltid bra lopp och är värd en finalseger!
 
En skräll man inte får missa som höjer utdelningen?
– 8 Victory´s Club (V75-7) vann V75-försöket från spår åtta på imponerande vis. Nu är det spår åtta även i finalen, men ett halvvarv längre. Kanske långsökt att det ska lyckas igen, men det går i alla fall inte att plocka bort den från kupongen som enprocentare. Hästen är bra!
 
Vilken av omgångens favoriter har förtidsspelarna övervärderat?
– Kanske 3 Mellby Free (V75-1) som i alla fall jag garderar. Formen är kanske inte helt på topp?
 
Möjligheterna att haka på dig med V75-andel under lördagen är?
– För 38 kronor per andel kan du vara med på ett system där alla favoriter är garderade!
 

Andra nyheter