Foto: TR Bild
– Björn Goop är kusken nummer ett på förhand inför V75-omgången. Han har faktiskt chansen i samtliga lopp med sina styrningar!
 Det säger Magnus Eriksson (Fräckis) inför lördagens dubbeljackpot på V75. Omgången som avgörs på Jägersro där en ensam vinnare enligt prognosen har chansen att ta hem hela 72 miljoner kronor. Snacka om spännande spelhelg och hos Solvalla Andelar håller givetvis våra spelläggare öppet och är laddade för lördagens jackpot!
 
Hur är din känsla inför omgången Magnus, ser det svårt ut eller har vi ett par starka favoriter på förhand?
– Min första känsla när jag snabbt skummade igenom loppen var att har man Peter Untersteiner, Björn Goop, Erik Adielsson och Robert Bergh med i alla lopp så sitter man med sju rätt. Men hur stor blir utdelningen då egentligen? Kanske inte det man söker i en dubbeljackpot, men min känsla står tyvärr lite fast vid det. Tycker att vi har ett flertal starka favoriter, jag tror stenhårt på att Goopen börjar och avslutar omgången. 4 Royce Rolls (V75-1) tror jag bara sticker till spets och blir kvar där in över mål!
 
C.L. Müllers Memorial (V75-7) är givetvis den stora höjdpunkten för många såhär på förhand. Dina tankar om det loppet? 
– 5 Moni Viking (bildn) tror jag på. Han dyker upp efter lite vila, får återigen Goop upp, och jag tror han har en bra chans. Väldigt fina rapporter från Norge om ett enormt bra banjobb och detta är bästa hästen! Min vinnare, fast med stor respekt för ett flertal hästar och i synnerhet 7 Very Kronos som skött sig och gått som en världsstjärna. 6 Cyber Lane hade lekstuga näst senast och spurtade sylvasst från trist spår senast. Sen får man ju inte glömma bort 12 Wild Love som gått enormt senaste starterna och hon har ju en avslutning som få hästar kan stå emot, men tror att den väger lite lätt i detta sällskap ändå.  
 
Två jackpotskrällar som vi inte får missa! Vilka hästar ska vi plocka med?
– Man letar ju frenetiskt i en V75-omgång som denna med massa extra miljoner efter den eller dom stora skrällarna, för att göra det möjligt att stå ensam kvar efter avdelning sju. Ett av mina två drag i omgången är 13 Dortmund (V75-6). Vann senast i Danmark och har gått bra sen tidigare i Sverige. Bakom Indras Secret är det vidöppet om hon inte skulle sköta sig. Mitt andra är 2 Baron Frontline (V75-4). Robert Bergh har grym snurr på grejerna och den blir absolut att räkna med! Sen har jag även en tredje som jag vill nämna. 11 Unoicsdue Gnafa (V75-5) måste bara med på systemet!
 
Här är Fräckis V75-andelar:
 
 
 
 
 

Andra nyheter