Foto: TR Bild

– Bästa spiken hittar vi i V86-4! 2 Mellby Hurricane fick ett perfekt utgångsläge och här kommer Andreas Lövdal ladda för ledning, från den positionen blir hästen sedan väldigt svårstoppad. Att man även kommer testa rycktussar för första gången är spännande. Spik!

Det säger Robin Karlsson (Robin Hood) inför onsdagens V86-omgång. Solvalla/Åby som gäller den här veckan. Många spelares favoritkombination Robin, är det även din och hur tycker du att omgången ser ut överlag?

– Solvalla/Åby är absolut min favoritkombination. Solvalla bjuder i stort sett alltid på högklassiga travare medans Åby har sin open strech som extra krydda och man får tänka annorlunda mot andra travlopp. Dessa två banor är svåra att slå när de vankas V86 och vi bjuds på en ny spelintressant omgång ikväll!

Någon favorit som du tycker ser ut att bli väl mycket spelad på förhand?

– 5 Beauty Wind i V86-5 verkar bli lite väl hårt betrodd. Absolut har starten på karriären börjat bra, men att hon just nu är spelad till över 50 procent det kan jag inte förstå. Här startar nio stycken treåringar med dubbla open strech, mycket kan hända! Sedan har jag ju även ett av omgångens drag i denna avdelning.

Det låter intressant! Vilka är just de mindre spelade hästarna som vi ska se upp med tycker du?

– I V86-5 vill jag varna för en duktig rensare. Från spår två startar 2 Finland som har tävlat mot de bästa treåringarna och gjort det bra. Nu är det lite frågetecken på formen då hon blev sjuk i somras, men har sedan fått vila efter det. Nu har hon dock ett lopp i kroppen och förhoppningsvis så har hon gått framåt med det. Skulle hon tävla i någorlunda form så tror jag absolut man är med och gör upp om segern från ett bra utgångsläge. Under fem procent just nu!

– Ett streckvärt ekipage tycker jag även 4 S.G.Sherman (V86-6) är. Med endast fyra hästar på startvolten så har man väldigt goda chanser att ta hand om ledningen. Skulle man få bestämma tempot där framme skulle mycket vara vunnet och då får de andra ekipagen vara riktigt bra för att ta sig förbi. Jag tycker inte att man ska glömma bort S.G.Sherman!

Möjligheterna att haka på vad gäller V86-andel?

ROBIN HOOD – 133kr/8andelar

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107711_V86_2020-10-28_40_1

Travimperiet – 99kr/15andelar

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107704_V86_2020-10-28_40_1


Andra nyheter