Foto: TR Bild

 

– Riktigt kul att få sätta 8 rätt igen i onsdags! V86 är den spelform som jag haft störst framgång med den senaste tiden. Det har även märkts efter senaste vinsten då fler har fått upp ögonen för min andel SELLIN V86. Senast spelade jag bara med en spik för ovanlighetens skull och tyckte att Esprit Sisu höjde sig kapacitetsmässigt i sista avdelningen, distansen var helt klart till hans fördel. Det blev en härlig onsdag där det blev 5.524 kronor tillbaka till andelsköparna för satsade 191 kronor!

Det säger Andreas Sellin som var en av två spelläggare som lyckades med att sätta full pott på V86 i onsdags! Andreas Knutsson var den andre och spelade in 3.928 kronor tillbaka per andel – även där så var Esprit Sisu spik i den sista avdelningen så gissa om det var många andelsköpare som höll tummarna för Daniel Wäjerstens häst. Vi på Solvalla Andelar säger stort grattis till vinsterna!

I helgen väntar dubbla V75:or där det är Örebro under lördagen och söndag så körs det också V75 när det är de högklassiga Breeders Crown-semifinalerna på Solvalla som väntar.

Andreas Sellin, om vi tar och kollar in lördagens V75-omgång. Hur tycker du att den överlag ser ut?

– Det ser ut att bli en intressant omgång och på dom tidiga strecken är det några som har dragit iväg en del i procent som jag tycker lever lite farligt. Jag hoppas att spelformen kan hålla i sig även nu så att man prickar 7 rätt.

Bästa spiken att luta sig mot, vem och varför?

– I V75-6 ser 6 Västerbo Pokerface ut att bli omgångens största favorit och jag håller med om att det ska vara en riktigt bra chans för Timo Nurmos fina springare där. Kommer från en övertygande seger från ett klurigt utgångsläge. Nu tycker jag att det är helt okej från spår sex och intressant med Örjan Kihlström upp, man kan ju inte klaga på Nurmos stallform heller…

Två skrällbud i jakten på de stora slantarna tar vi gärna emot! Vilka ska man se upp med?

– I den inledande avdelningen kommer jag inte spela utan Adrian Kolgjinis egentränade 7 Victory Lee (V75-1) som har fått ett intressant utgångsläge med springspår. Adrian är ju inte känd för att köra defensivt så jag tror han kommer göra allt för att komma till spets och lyckas man med det skulle det kunna hålla hela vägen till fin procent!

– En annan som verkar bli stor favorit är Robert Berghs 7 Kantens Rose (V75-2) som får upp Kevin Oscarsson för första gången. Här tror jag dock mer på 5 Loes. Hon blev senast struken för feber och jag själv hade jag spik på henne då, men fick bygga om hela systemet istället. Vet att det är ett ungdomslopp och mycket kan hända, men just nu är jag inne på att chansa lite och spika Loes då hon tidigare varit ute mot tufft motstånd och gjort det bra.

Vilken favorit har spelarna övervärderat och som är given prova fälla?

– Som nämnt 7 Kantens Rose i V75-2 och i V75-5 sedan så är 4 Chapuy en riktig raket ut och bör ta hand om ledningen, jag är inne på att det skulle kunna räcka runt om! Favoriten 10 Seismic Wave är väl bästa hästen, men skulle Örjan Kihlström få minsta trafikproblem framåt från sitt bakspår skulle det kunna ställa till det för dom som klart mest spelade i loppet. Lek med tanken att Chapuy är lika fin som senast på Färjestad så blir det riktigt svettigt för övriga att fånga in honom.

Vad är möjligheterna att haka på vad gäller V75-andel?

Mitt eget spelsystem håller givetvis öppet:

SELLIN V75

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/120216_V75_2020-10-24_32_5

Vill även rekommendera Travimperiets system som jag är med och skapar:

TRAVIMPERIET

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107703_V75_2020-10-24_32_5

 

Andra nyheter