Foto: TR Bild

 

– Omgången ser riktigt kul ut! Med två femtonhästarsfält och ingen häst som är spelad på mer än 50 procent i nuläget så finns det absolut förutsättningar för hög utdelning på V75 denna lördag!
 Det säger Stefan Bengtsson (Spelamedflera.se) inför lördagens V75-omgång som avgörs på Gävletravet. Stefan som är en av våra populära spelläggare hos Solvalla Andelar och som ansvarar för ett av de totalt 30 system som finns öppna om man vill haka på i jakten på sju rätt. V75-1 startar som vanligt klockan 16:20!
 
Stefan, apropå just Gävletravet. Du kanske har något trevligt spelminne att dela med dig av därifrån?
– Jag minns 2018 i maj då jag satt på restaurangen med ett gäng vänner och ett par av oss ställde oss upp från bordet för att följa med när Heavy Sound sköljde över fältet på bortre långsidan och sedan bara seglade ifrån till en överlägsen vinst på 1,09,2. Jag hade lirat och spikat på V75, så det minns jag med glädje!
 
Spelintressant sade du angående omgången. Bästa V75-spiken, hunnit komma fram till vem och varför?
– Jag har noterat att Bergh låtit ovanligt uppåt på 14 Mily (V75-2) inför de senaste starterna och jag har haft ett öga på hästen och senast fick vi svaret på varför. Via en ruskig långsida så svepta hon fältet och vann sedan mycket lätt, låt vara att det var i ett enklare gång – men den här känns verkligen formtoppad och trots dubbla tillägg så ser jag goda möjligheter till att hon hittar position eller körs framåt tidigt då loppet är rätt klent och ojämnt. Till runt 23 procent i nuläget så är det omgångens roligaste spik!
 
Vilken kusk ser ut att ha bäst segerchanser?
– Ulf Ohlsson sitter på en av de bättre vinstchanserna i omgången i form av 5 Vagabond Bi (bilden) i V75-7 och tillsammans med 8 Leave Your Sox On (V75-3) samt 10 S.T.C.C Faksen (V75-4) så får han med knapp marginal min röst i frågan. 
 
Nämn två skrällar vi inte får missa!
– 4 G.G. Ojjdo (V75-4) var lika bra som S.T.C.C Faksen senast, om inte bättre, och satt fast med krafter sparade och visade form även gången innan just på Gävle. Till under 10 procent är han given för mig!
– Spets, rygg ledaren och att vara med där framme är en extra fördel på Gävle och 1 Dom Perignon (V75-7) ser ut att bli lite bortglömd denna gång. Har bästa tänkbara förutsättningar för en fin resa och då Vagabond Bi inte helt går att lita på, så tycker jag han har lika god chans som någon annan och runt fem procent lockar.
 
Möjligheterna att haka på dig med V75-andel är vilka då?
– Spelamedflera.se heter laget och för 150 kronor per andel så är man med i ett system där det alltid finns potential för miljonvinster.
 
 

 


Andra nyheter