Foto: TR Bild

V86 ikväll, som delas mellan Jägersro/Solvalla! Läs Stefan Bengtssons (Spelamedflera.se) tankar om omgången, Stefan som förra veckan spelade in 13.551 kronor per andel på sitt V86-system och nu laddar för kvällens V86-omgång.  V86-1 startar klockan 20:30 och hos oss på Solvalla Andelar så är våra spelläggare givetvis laddade för en spännande spelkväll!

– 6 Coumba i V86-3 har gjort tre starter för Christoffer Eriksson och utvecklas hela tiden, senast höll hon starkt efter ett småtufft lopp mestadels utvändigt ledaren. Nu är det viss spetschans men hon kan vinna oavsett position och går troligen barfota bak, vilket är extra intressant!

Där har vi en av de hästar som Stefan Bengtsson (Spelamedflera.se) tror mycket på inför kvällens V86-omgång som delas mellan Jägersro/Solvalla. Stefan som förra veckan spelade in 13.551 kronor per andel på sitt V86-system och nu laddar vidare för en ny V86-omgång. 

Full pott i onsdags, berätta lite om systemet och vinsten Stefan!

– Jag hade fått bra rapporter på hästarna från Peter Untersteiner och då de bara vara spelade på cirka 30 procent av insatserna så kändes det rätt att gå rakt ut på dessa och detta var såklart nyckeln till att åttan satt.’ Amour a Belle i V86-1 såg jag värmningen på innan jag lämnade in och det var ett toppintryck, så den var given för mig!

Just det att lämna in sent och hinna få ta del av en del uppvärmningar kan ge en avgörande fördel och i dagens trav och spel är det små saker som kan avgöra om det blir succé eller fiasko. Jag lägger en hel del vikt vid att hitta ett systemupplägg som sett över alla avdelningarna ska ha potential för en bättre vinst. Dryga 13 000 kronor per andel på 400 kronor i insats var ju inte fy skam i onsdags i alla fall! 

Jägersro/Solvalla den här veckan, vad gillar du omgången som helhet?

– En väldigt blandad omgång med en del rätt bra lopp blandat med en del rätt klena och ojämna. Det är framför allt loppen på Jägersro som inte är fyllda och där tror jag skrällchansen är klart mindre. V86 är ju ett svårt spel, men ska jag gissa något så är det ändå att det inte lutar åt miljonutdelning just den här onsdagen.

Coumba är en häst du tror mycket på inför kvällen, något mer häst som du tycker har en bra uppgift?

– 7 Strong Heartbeat i V86-6 försökte kvala in till Derbyt men galopperade då och även senast blev det galopp när han såg ut att gå mot en lätt seger. Nu återgår man till enbart barfota bak, vilket förhoppningsvis ska fungera. Det är inget bra utgångsläge, men jag ger hästen en chans till då jag tror han är bäst i loppet och till strax över tjugo procent just nu så känns det klart rimligt.

Någon skräll som verkligen ser till att utdelningen sticker iväg?

– 6 Vae Victis Club är med rätta stor favorit i V86-2, men för den som söker högre utdelningar så är det inte fel att ta med 7 Volnik du Kras, en häst som har kapacitet att utmana om han är på topp. Har gjort två vettiga insatser på slutet, står perfekt inne i loppet och skulle det stämma med positionerna så är han inte chanslös. Runt fem procent är i alla fall lockande! 

Vilka V86-andelar har du öppna under onsdagen?

– Spelamedflera.se heter andelsspelet och det är tio andelar som endast kostar 150 kronor per andel och det finns alltid potential för bättre vinster trots den låga insatsen.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/111253_V86_2020-09-16_40_1


Andra nyheter