Foto: TR Bild

37 miljoner till en ensam vinnare på V86 ikväll!

– Vi har haft en enormt intensiv vecka när V86 Super Days har gått av stapeln och ikväll har vi epilogen framför oss med en stor jackpot med möjlighet till 37 miljoner till en ensam vinnare! Denna jackpotomgång avgörs på Solvalla/Åby och just Åby är en av minafavoritbanor med deras dubbla Open stretch-spår, jag tycker oftast det blir lite mer körning i loppen och kuskarna behöver tänka lite mer annorlunda.

Det säger en av våra populära spelläggare Felix Erixson inför kvällens V86-jackpot. En mycket spännande spelkväll med andra ord och hos oss på Solvalla Andelar är spelläggarna givetvis mycket laddade för kvällens V86-omgång!

Felix, en bra spik är alltid skönt att luta sig emot i jakten på miljonerna. Vilken är bästa jackpotspiken ikväll?

– Frode Hamres fyraåriga hingst 6 Ecurie D. (V86-4) är helt klart bästa spiken. Han har imponerat stort sen han äntrade tävlingsovalen. Även om han fick sin elva-lång raka vinstsvit bruten senast i Hugo Åbergs så finner jag inga orosmoln på himlen, han avslutade sista 1000 på 1,08,4 ute i spåren. Toppchans här!

Det var en favorit som vinner det, av övriga så provar vi att fälla vilka då?

– Som alltid spelar jag för raderna som ska ge bra betalt och därför söker jag alltid sårbara favoriter och idag tycker jag att man ska se upp med 4 Sandsjöns Enzo (V86-1) som visserligen avslutade riktigt bra i tredjespår på Romme senast, men som inte lyckades stå emot Wingmaster som fått lifta med i ledarryggen. Johan Untersteiners Brioni-avkomma är bra men här kan det bli dödens på Jepson som sitter upp bakom 1 Very Good Z.S, orkar han verkligen plocka ner honom från dödens? Och..Fastän Nurmos håller 2 Hoboken Am (V86-2) högt vill jag lägga in en brasklapp för henne som storfavorit, då jag finner några intressanta utrustningsförändringar på hennes konkurrenter.

Vilka hästar hittar vi i just skrällhörnan till kvällens omgång?

– Det blir barfota runt om på Readly Express-avkomman 3 Crashed Eggs och när jag tog mig en blick i lopparkivet så mötte hon Hoboken Am senast och avslutade vasst från sist utvändigt till ett tredjepris ett par tre längder efter vinnande Hoboken AM. Reijo Liljendahl har även han ett riktigt intressant sto i 6 Alien Hill som gör debut för honom och där sätter de på en jänkarvagn. 2 procent respektive 8 procent i nuläget!

– Jag vill även varna för Pekka Korpis femåriga valack, 6 No Limit Royalty, i V86-6. Tyvärr har han lite problem med aktionen men i ljusa stunder kan han mycket, ifjol gjorde han ett riktigt bra lopp på Gävle mot bland annat Seismic Wave. Till 5 procent just nu så måste jag bara lägga in en varning här!

Vilka andelar har du öppna till kvällens stora jackpot på V86?

– Precis som alltid när det är jackpotomgång så har jag tre stycken lag öppna:

Felix Erixson – Jackpot! 1 500 kr á 10 andelar(https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/79173_V86_2020-09-02_40_1)

Felix Erixson – Solvalla 500 kr á 10 andelar(https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/72824_V86_2020-09-02_40_1)

Felix Erixson – Snålisen 100 kr á 25 andelar(https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/74981_V86_2020-09-02_40_1)

 


Andra nyheter