Foto: TR Bild

V86 Super Days rullar vidare och den här tisdagen så är det Axevalla och Solänget som delar på tävlingarna

– Grundkapabla 3 Admiral As (V86-6) har stångats mot kulltoppen utan att få till det på slutet och har en missvisande resultatrad. Nu kommer han tillbaka efter ett par månaders frånvaro, och jag hoppas han får visa upp sig från sin bästa sida ikväll!

Så säger Lars-Erik Erlandsson (TravmedErland.se) inför kvällens omgång då V86 Super Days rullar vidare och den här tisdagen så är det Axevalla och Solänget som delar på tävlingarna. Vad gillar du den kombinationen och hur tycker du omgången ser ut i övrigt Erland?

– Axevalla är troligen den mest populära banan i landet för många spelare då det oftast blir spännande avslutningar över sveriges längsta upplopp som är 227 meter. Solänget fick mycket kritik från tränare och kuskar efter sin V75-omgång för ett par veckor sedan då banunderlaget var löst och gropigt på vissa ställen och vi får hoppas att de hunnit fixa till det. Ikväll i övrigt så är det Breeders’ Crown-uttagningar på Solänget som gäller i alla fyra avdelningar, där vi får se flera av våra bästa tre- och fyraåringar drabba samman. Jag tycker flera av avdelningarna på Axevalla ser riktigt spelvänliga ut, där en skräll ligger på lut både här och där!

3 Admiral As i V86-6 tror du som nämnt mycket på av de betrodda, men finns det någon favorit som lever farligt?

– Omgångens mest streckade favorit i nuläget, 6 Vikens High Yield (V86-1), har gjort det strålande och tagit sex segrar på elva starter sedan han kom i Robert Berghs regi. Han galopperade dock i spetsjakten i sin senaste start och det finns inga garantier på att dagsformen är på topp.

Får vi passa på att fråga om något spännande skrällbud till kvällen också?

– Oskar J Andersson kör i ett härligt flyt för dagen, vilket hans 25 i segerprocent senaste månaden indikerar. Det aviseras skoryck på 3 Timetomakeitrite (V86-3) som trivs perfekt över den långa distansen. Pass upp!

Vilka möjligheter finns det att haka på dig till kvällens V86-omgång?

– Jag har tre Tillsammanslag i olika prisklasser på rull till kvällens V86, häng på!

TRAVMEDERLAND.SE – STORA (700 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/47341_V86_2020-09-01_40_1

TRAVMEDERLAND.SE – LILLA (200 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/41222_V86_2020-09-01_40_1

TRAVMEDERLAND.SE – ALLTID TRE STRECK (116 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/118597_V86_2020-09-01_40_1

 


Andra nyheter