Foto: TR Bild

V75 på Charlottenlund under söndagen där finalen i det danska Derbyt ska avgöras!

Hos Solvalla Andelar håller självfallet flera av våra spelläggare öppet till denna V75-omgång – en av dem är Patrick Sjöö som vi kollat läget med inför söndagen:

Derbydags för de danska hästarna, vad är din känsla Patrick?
– Det kan mycket väl bli svensk seger då Thomas Malmqvists 6 Empire (bilden) i V75-6 ska försöka förlänga segerraden. På min kupong får det dock plats fyra hästar i Derbyt!

Omgången i övrigt?
– Mycket talar annars för att det kan bli Flemming Jensens dag då han har de två mest betrodda under omgången. 5 Andre Ward i V75-1 och 3 Slide So Easy i V75-3 har bra uppgifter på papperet, men ni som varit med på mitt lite tokiga system tidigare vet att alla favoriter garderas. Just den här dagen på Charlottenlund, med så många stora favoriter, kan just ett spiklöst system sluta med succé!

Vilken favorit är just given att syna tycker du?
– 5 Staro Mcmillan i V75-4 är också en av söndagens stora favoriter som jag ska försöka fälla. 2 Eldorado Mearas såg pigg ut senast och jag hoppas att Untersteiner kan ställa till det för favoriten!

Om man vill haka på dig i jakten på sju rätt?
– För bara 38 kronor kan du hänga med på en spännande eftermiddag från Charlottenlund. För det får du en kupong med garanti på att alla favoriter är garderade! I tisdags blev det full pott. Förhoppningsvis även idag!

Klicka här för SJÖÖ 2x4x2x4x2x4x2 >>


Andra nyheter