Foto: TR Bild

V86 Super Days även ikväll fredag och nu är det kombinationen Bergsåker och Bjerke som gäller!

Vi på Solvalla Andelar har kollat läget med Robin Karlsson (Robin Hood) om hans tankar inför kvällens V86-omgång och vad han har för spelidéer:
Bergsåker brukar alltid bjuda på fina lopp och med det kommer det ofta en eller flera skrällar. I Norge skiljer det sig en del i hur vissa saker fungerar, såsom att voltstarten ser lite annorlunda ut samt att man kör utan körspö. Jag tror att Bergsåker kommer bjuda på några fina kantbollar idag, medan det finns en del bra favoriter i Norge.

Bästa spiken?
Då omsättningen är låg ännu och det är ett bra tag kvar till inlämning så är inget bestämt helt ännu, men 5 PERFECT SPIRIT (V86-1) sitter på en bra uppgift och det visar ju även spelprocenten. Detta är den troliga ledaren i loppet och min tanke är att resterande ekipage har stor respekt här och att man kommer få sitta och styra tempot lite hur man vill. Betydligt enklare motstånd än vad man är van vid och måste ses som en toppchans!

Någon favorit som ser ut att vara desto mer illa ute?

Detta får man kanske äta upp senare men 7 IGGY B.R. (V86-4), Norges bästa fyraåring, kommer med två raka galopper och det tycker jag är ett orosmoment. Hade jag vetat att han går felfritt idag så hade jag spikat – men nu blir det ett försök till att fälla den stora favoriten istället.

Finns det någon lågprocentare som man absolut inte får missa ikväll?

10 ICELAND FALLS (V86-3) fick ett tråkigt utgångsläge med tanke på att hon är väldigt startsnabb. Detta behöver dock inte ha någon betydelse då hon levererat en imponerande insats tidigare och visat att hon är allround och även kan vinna bakifrån. Det är inte alls omöjligt att detta är hästen vi ser först över mållinjen!

Vilka V86-andelar håller du öppet ikväll?

ROBIN HOOD STORA – 380kr

ROBIN HOOD – 124kr

 


Andra nyheter