Foto: TR Bild

V86 Super Days inleds denna onsdag!
Sex stycken V86-omgångar på åtta dagar som avslutas med en stor jackpot nästa onsdag den 2 september och precis som då är det Solvalla/Åby som delar på omgången ikväll.

En av Solvalla Andelars populära spelläggare är Jimmy Tapper som säger följande inför kvällens V86-omgång:

V86 är alltid lika intressant då det inte behövs mycket för att det ska bli bra utdelning. Kvällens omgång ser lite smålurig ut och jag tror det kan ge bra betalt. Solvalla och Åby delar på omgången, det är två banor som jag verkligen gillar. Solvalla ligger mig varmt om hjärtat och är min favoritbana. Bor inte långt ifrån ”Valla” och har besökt banan ett antal gånger genom åren. Det känns som den optimala banan med bra längd på upploppet och inte lika förutsägbar som många andra banor. Åby har lite kortare upplopp och det kan bli svårt för bakspårshästarna att hinna fram i tid – det som sticker ut är att banan har dubbla open stretch och flera hästar får chansen när det hela ska avgöras vilket är intressant!

Bästa spiken ikväll! Vem är det?

Tycker jag har hittat en bra spik som kommer redan i den inledande avdelningen och då i 4 ULTRA BRIGHT (V86-1). Hon är riktigt snabb ut den första biten och den troliga spetshästen. Därifrån är det hon att slå för övriga och det är inte omöjligt att Fredrik Persson får styra och ställa efter eget tempo. Hon har gått bra efter kortare uppehåll så det är inget som oroar. Inte ens favorit i skrivande stund gör henne till en spelvärd spik!
Vill även nämna 7 CHABLIS RIBB (V86-8) i den avslutande avdelningen som jag kommer spika på TAPPERS TAPPRA. Spåret kunde ha varit bättre, men hon är kvick ut och siktet är inställt på ledningen. Därifrån tror jag ekipaget blir svårfångade och ska ha betydligt högre vinstchans än vad procenten ger sken av.

Vilken favorit tycker du är mest illa ute och given gå emot?

Anser att 6 HILL’S ANGEL (V86-8) i den avslutande avdelningen är en favorit som lever farligt. Har varit ifrån ett tag och stallet varnar att det kan saknas lite innan den riktiga formen sitter där. Det handlar om en fin häst i grunden, men som favorit hamnar hon på bänken och utanför kupongen den här gången.

Cyrano De B. till 2,01 procent bjöd du oss på senast i Nyhetsbrevet. Har vi någon ny spännande skräll att se upp med?

Har två stycken ekipage som man inte ska lämna utanför kupongen. I den fjärde avdelningen vill jag varna för 12 MAXIMUS VICTORY (V86-4). Återkom i den senaste starten efter ett uppehåll och såg riktigt fin ut och borde ha gått framåt med loppet. Duger bra i klassen och med minsta klaff tror jag han är med och gör upp om segern.
Sedan vill jag även varna för 10 AD HOC (V86-7). Har inte heller fått ett roligt utgångsläge, men det handlar om en kapabel herre. Återkom också efter ett kortare uppehåll senast och gjorde det väldigt bra mot tuffa hästar. Bör vara snäppet vassare till den här starten och måste med på kupongen!

Möjligheterna att haka på till aktuell V86-omgång, vad är dom?

Jag lägger två andelsspel till ikväll, preliminära rader brukar finnas ett par timmar innan spelstopp men vänta inte för länge då det finns ett begränsat antal. Kolla in andelarna och häng på om ni gillar upplägget!

TAPPERS BOMB – 287 kr

TAPPERS TAPPRA – 144 kr


Andra nyheter