Foto: TR Bild

Dalatravet och Romme gäller för lördagens V75! Högklassiga race där höjdpunkterna givetvis är E3-finalerna för de treåriga hästarna. 1640 meter med autostart där vinnarna belönas med 950.000 kronor i respektive kategori (V75-3 är stoklassen och V75-6 är för hingstar/valacker) och hos Solvalla Andelar håller spelläggarna givetvis på att analysera omgången för fullt i jakten på sju rätt!

 

I förra veckans nyhetsbrev så tog vi pulsen på Felix Erixson inför lördagen, och vilken succé det blev! Felix Erixson satte då nämligen sju rätt på båda sina system där det blev 5.596 kronor respektive 14.496 kronor tillbaka per andel på systemen och vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

Börjar ju nästan bli tjatigt det här Felix! Men antar att man gärna snackar vinster? Berätta lite om lördagens V75-succé!

– Haha. Ja, det är ju jättekul, speciellt med alla glada tillrop i butikschatten och på sociala medier! Nyckeln till förra veckans succé var två stabila och spelvärda spikar. Jag nämnde ju redan i förra veckans nyhetsbrev att jag var inne på Moni Viking som spik i Åbys Stora Pris. Under lördagen efter att ha analyserat loppen mer så ville jag hitta en till spik som föll på Vagabond Bi som avslutade mycket bra på Rättvik gången före och hade ett bra spår. Med dessa som spikar kunde jag gardera storfavoriterna Unoicsdue Gnafa´, Champ Lane och Aramis Bar. Där jag lyckades fällde de två förstnämnda!

Och nu laddar vi vidare mot V75 på Romme! Vad gillar du just Romme och hur ser omgången ut på lördag ut tycker du?

– Jag har faktiskt bott i Dalarna och har varit på Romme flertalet gånger, jag gillar deras bana, speciellt då de har ett långt upplopp, 205 meter, det brukar kunna innebära skrällar…Vi får verkligen se toppsport på lördag då det är finaler i korta E3!

Moni Viking bjöd du på som spik senast. Kan vi få en lika bra spik den här gången?

– Mycket talar för att jag kommer spika Oskar J Anderssons fina sexåriga valack 6 Viscount (V75-1) som var riktigt tapper i senaste starten på Bollnäs. Nu är det springspårsskickliga Erik Adielsson upp och barfota runt om för första gången. Spets och slut!

Favorit i fara, vem har spelarna övervärderat?

– 3 Elian Web (V75-5). Det finns en chans att 2 Nimbus CD kan svara ut i spetsstriden och rapporterna från stall Peter G Norman säger att de ska köra i spets! Då är Elian Web illa ute…

Någon skräll vi måste passa?

– 2 Ebony Boko (V75-2). Har nu två lopp innanför västen och från detta läge missar inte Rikard N Skoglund spets. Körs där och leder länge, kanske hela vägen!?

Hur ser möjligheterna ut att haka på dig till lördagens V75:a?

– Jag kör två system, som båda bygger på samma ranking som jag gör inför omgången: 

500 kronor (10 andelar/system).

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/67709_V75_2020-08-15_23_5

100 kronor (25 andelar/system).

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/74980_V75_2020-08-15_23_5


Andra nyheter