Foto: TR Bild

Sommarturnén för V86 fortsätter och ikväll onsdag är det Mantorp och ett gäng uttagningslopp till Breeders Crown som gäller. Spellägarna på Solvalla Andelar kommer med god form inför kvällens omgång!

I lördags blev det fina spelframgångar på V75 hos Solvalla Andelar då Magnus Eriksson (Fräckis) satte sju rätt på två av sina system och det blev dessutom återigen sju rätt för Lars-Erik Erlandsson (TravmedErland) samt vår spelexpert Mattias Spante! På de största systemen fick andelsköparna tillbaka mellan 3-4.000 kronor per andel, vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

En som haft bra form på liret vad gäller V86 är Robin Karlsson (Robin Hood) som är en av spelläggarna hos Solvalla Andelar och vi har kollat läget inför kvällen. Dina andelslag har tre respektive två stjärnor och visat bra resultat Robin, känns det som att spelformen fortsatt är god?

– Till att börja med så är det riktigt kul att formen på Solvalla Andelar är på topp! För egen del var jag nära stora pengar för två veckor sedan, men fick nöja mig med 25 000 kronor på sju rätt då min häst förlorade på målfoto. Formen känns fortsatt god i varje fall och jag har en bra känsla för att det smäller till ordentligt snart.

Mantorp arrangerar kvällens V86-omgång. Hur tycker du att omgången ser ut på förhand, lätt eller svårt?

– När man går igenom omgången snabbt så ser den på förhand relativt lätt ut, men ju mer man grottar ner sig avdelning för avdelning så hittar man det intressanta i varje lopp. Vi ska nog se till att det blir bra utdelning även denna onsdag! V86 är ett favoritspel för mig och många andra då det räcker med några få skrällar för att få bra pengar. 

Hunnit komma fram till bästa spiken redan nu, eller någon annan som du tror mycket på?

– I denna stund är bästa spiken inte helt bestämd, men den som jag håller högst just nu är 4 Brother Bill (V86-6) som senast fick se sig besegrad av Ecurie D, vilket inte är något att skämmas över. Nu fick man bra spår och låter duktigt optimistiska från stallet. Jag kan inget annat än att hålla med!

En spännande skräll man måste se upp med! Vilken plockar vi med då?

– Då plockar vi med oss 2 Bugsy (V86-2) som ska köras med jänkarvagn och första barfota bak. Fick perfekt spår då han är snabb ut och den troliga ledaren i loppet. Jag blir inte helt förvånad om man leder hela vägen in i mål.

Vilken favorit kommer du definitivt prova fälla?

– Då är vi tillbaka till samma avdelning som Bugsy. 12 Oracle Tile (V86-2) har imponerat stort och har visat att man klarar av att vinna ifrån de flesta positionerna. Men det är ett Klass II-försök och spår tolv kan ställa till det ordentligt. 

Vilka är möjligheterna att haka på till onsdag?

– Jag har ett relativt nystartat lag som är lite större än det ordinarie. Utgångsraden är densamma, med undantag att jag fyller på med extra mycket kantbollar på det stora systemet. Välkommen att haka på!

ROBIN HOOD STORA 380kr

Klicka här för ROBIN HOOD STORA 380 kr >>

ROBIN HOOD 124kr

Klicka här för ROBIN HOOD 124 kr >>


Andra nyheter