Foto: TR Bild

Sommartravets Final och Rättvik är det som väntar då det är dags för lördagens V75! Hos Solvalla Andelar är formen på topp hos flera av lagen, med högsta möjliga tre stjärnor i ranking, och räkna med att övriga också är laddade för att slå till med fina spelvinster i helgen!

En av spelläggarna som haft god utdelning på slutet är Andreas Knutsson som på sitt system Knutsson lyckades med sju rätt på Extra-V75 så sent som i tisdags på Jägersro i samband med Hugo Åbergs. 212 kronor i insats blev 18 469 kronor i vinst per andel. Vi har tagit pulsen på honom inför lördagen:

Härligt med vinst i tisdags Andreas, berätta lite om systemet och vinsten!

– Systemet byggdes med två i mina ögon stabila spikar där fina EMPIRE blev först ut då jag ansåg vinstchansen som väldigt hög mot ett ganska ljummet motstånd och att den bara blev spelad till 31% var för mig förvånade, men tacksamt. Andra spiken föll på Ingves uppsittning AZIMUT då jag tyckte streckfavoriten IVORY DI QUATTRO var en favorit i fara, speciellt med de täta starterna och med en väldigt liten chans att nå ledningen. Valet blev därför ganska enkelt när det kom till att singelstrecka denna tyska segermaskin med en av mina favoritkuskar bakom tömmarna. Att få in singelprocentaren GRIFT J.R. var magiskt och att se Örjan hinna dit med WHO’S WHO i sista racet var verkligen underbart, bara tur att ingen granne knackade på dörren så som man jobbade in Örjan i sista…18.469 kronor per andel blev det tillbaka!

Varit många glada tillrop från andelsköpare?

– Absolut har det varit det, detta är också mycket av charmen att spela tillsammans tycker jag. Att få glädja andra känns verkligen betydelsefullt, där vinsten ibland kan rädda någons dag eller bara öka möjligheten till att få en mer guldkantad tillvaro känns magiskt när man lyckas med att bidra till det. Vinsten firades med nära och kära samt svara på många värmande kommentarer från både våra följare på sociala medier och andelsköparna.

V75 på Rättvik denna lördag. Din känsla vad gäller omgången, hög eller låg utdelning?

– Känslan på förhand säger högre utdelningen än förra året, men miljoner har jag svårt att se att det ska bli. Men man vet aldrig, trav är ju trav som en viss person har sagt!

Två bra V75-drag att plocka med! Vilka väljer du då och varför?

– I V75-6 får man inte missa att plocka med 6 JAQUES NOIR då det verkligen känns som man står på tur för seger med tanke på de senaste prestationerna och dessutom gick han imål helt okörd senast på Bollnäs, vilket man förhoppningsvis kan dra nytta av på Rättvik istället. Det skulle inte förvåna mig om det är detta ekipage som får besöka vinnarcirkeln och är ett givet streck i mina ögon.

– I den avslutande bataljen får man heller inte missa att strecka 3 EXCLUSIVE MATTER (V75-7) som startade med tuffa förutsättningar senast på Axevalla och med spår sju över kort distans så kom man aldrig in i matchen, men gick imål med lite sparade krafter. Nu är förutsättningarna helt andra och skulle man nå ledningen är mycket vunnet, då får de mer betrodda inte ha en sämre dag på jobbet om de ska komma ikapp och han är ett givet streck!

 Vilken favorit måste garderas?

– Jag tycker att 6 CIVILON (V75-5) bör garderas då han kommer från galopp, även om det säkert var ett olycksfall i arbetet så bär man i alla fall ha det i åtanke om man går i spiktankar. Öppet bakom om nu denna favorit skulle göra bort sig igen och då ska bland annat Berghs 10 FASTER THAN YOU och Svante Båths 9 ADRIATIC KRONOS med tidigt på lappen.

Om man vill haka på i jakten på sju rätt. Vad finns det då för alternativ?

KNUTSSON-212kr

Klicka här för KNUTSSON-212kr >>

TRAVIMPERIET-96kr

Klicka här för TRAVIMPERIET-96kr >>


Andra nyheter