Foto: TR Bild

62.943 kronor per andel inspelat i lördags för Skrällkungen hos Solvalla Andelar!

Östersund och kallblod i fokus är vad som gäller under onsdagskvällen. Under V86-omgången så ska finalerna i Derbyt och Derbystoet avgöras för de kallblodiga hästarna och spelomgången kryddas dessutom med en spännande jackpot. 13 miljoner kronor kan en ensam vinnare ta hem och hos Solvalla Andelar är spelläggarna laddade för en intressant spelkväll!

En av Solvalla Andelars populära spelläggare Marcus Bergström, Skrällkungen, fixade succé i lördags vad gäller V75-spelet! Full pott och 62.943 kronor tillbaka per andel blev det, vi säger stort grattis till alla andelsköpare! Marcus, berätta lite om vinsten och hur dina tankar gick med det vinnande systemet?

– Jäkligt kul var det! 300 kronor blev till 62.943 kronor per andel då det totalt blev drygt 377.000 kronor att dela på. Alla glada tillrop glädjer givetvis extra mycket! Det var en man som skrev att familjen skulle fira med champagne, det var han inte ensam om att göra kan jag säga…
Vi klarade oss på fyra streck i inledningen, jag trodde mycket på favoriterna – men vågade inte släppa framförallt vinnaren 9 Master Sea. Även första spiken Handsome Brad var så bra som alla trodde. Jag följde dom fem första loppen live, sen var det dags för middag – värdet var då cirka 20.000 kronor och två lopp återstod. Visst var det lite spänt, men jag visste samtidigt att vi hade rätt tunt med streck kvar (tvåhästarslås + spik) så förväntningarna var inte direkt skyhöga just då. Men den här gången skulle vi verkligen ha stolparna med oss. Pastor Power fick nämligen inte plats på systemet till en början, men i och med att systemet inte sålde fullt så fick jag kasta om litegrann vilket blev helt rätt. Betrodde 12 Armour As tillsammans med hästarna 2 och 3 i avdelning sex plockades bort och kvar lämnades låset 1-10. Och för att få ihop rätt radantal så plockades två hästar i avdelning fem in på kupongen där skrällen 12 Pastor Power då fanns med! Inför avdelning sex med Pastor Powers seger i ryggen så kunde man inte direkt ha dåligt samvete för att man gick kortare i nästföljande lopp. 1 Cab Lane trodde jag mycket på, men jag visste att det kunde bli jobbigt om 12 parkerade på utsidan vilket skulle gynna spurtstarke 10 Andre Ward som jag tyckte hade på tok för lite streck på sig. När Andre Ward skar mållinjen först var det givetvis det absolut bästa för systemet, och då blev det faktiskt spänt på riktigt. Jag kikade först på värdet inför avslutningen, sen satt jag ett tag och samlade mod för att titta på loppet. Det var jämnt streckat i avslutningen men jag trodde klart mest på Four Guys Dream som vi satt med som spik. Man hade siktat till det loppet med hästen och gjorde intressanta ändringar samtidigt som man hade ett perfekt läge bakom startbilen. När väl loppet drog igång sen rörde det sig inte om någon kort distans, loppet kändes VÄLDIGT, VÄLDIGT, långt…Och det var ju inte direkt med mycket marginal man vann med sen, men att bästa hästen vann var det inget snack om. Och vilken lättnad! Jag måste erkänna att jag flera gånger tänkte att det är klart man flyger i sista nu, men inte den här gången, då klaffade det även för vår del vilket var riktigt roligt!

V86 körs på Östersund den här veckan och dessutom jackpot! Hur taggad är man inför en sådan omgång med fin spelform i ryggen och vad tycker du om omgången?

– Givetvis är man heltaggad. Inte nog med vinsten i lördags även veckan innan satte vi sjuan på två system. Och jag gillar verkligen kvällens V86-omgång! Visst ser man fram emot den sportsliga höjdpunkten i kallblodsderbyt, men just spelmässigt tycker jag det ser riktigt intressant ut. Det finns visserligen några hästar med rätt lämpliga uppgifter men självklara är dom definitivt inte, och att det är gott om riktigt intressanta lågprocentare är det inget snack om.

Har du två givna drag som man inte får missa till kvällen som vi kan få ta del av redan nu?

– 1 Alfa Lina (V86-3) blir väl favorit till slut och det ska hon vara. Hon är segervan och har sprungit in bra mycket mer än övriga. Spets och slut tror jag på i den tredje avdelningen! Ni ska även få ett roligare streck. 9 True Devotion i V86-2 fastnade jag för direkt jag såg startlistorna. Hon står sig riktigt bra i loppet, har bra form och avslutade bra senast. Raden är missvisande då hon haft otur på slutet, att hon kan spurta ner det här gänget tvekar jag inte en sekund på.

Vilken favorit anser du lever mest farligt och måste garderas?

– Jag har redan nämnt att 1 Alma Lina tippas i avdelning tre så favoriten 2 Norheim Borka definitivt. Och i öppna avdelning två så ligger favoriten i skrivande stund 11 Elsa Mearas någonstans fyra, femma på min rank och är absolut inget att gå på för min del. Loppet är öppet och innehåller en hel del roliga streck!

Om man vill haka på dig inför V86-jackpoten, vad finns det för alternativ?

Skrällkungen: Får agera jackpotsystem även ikväll. En lite högre peng, men med lite färre att dela med. Det var det här laget som vann i lördags. Varmt välkomna att vara med i miljonjakten!

Klicka här för Skrällkungen >>

Idioten: Här siktar vi in oss på miljonerna, ibland går vi över gränsen till Idiotiskt.

Klicka här för Idioten >>

Mini: Här snackar vi om en insats för alla plånböcker. Upplägget kommer att variera, men målet är att göra så mycket som möjligt med så lite som möjligt.

Klicka här för Mini >>


Andra nyheter