Foto: TR Bild

Extra-V75 denna söndag då finalen av Stochampionatet ska avgöras på Axevalla. Hos Solvalla Andelar håller flera av spelläggarna öppet denna sköna travsöndag!

Under lördagen på Axevalla blev det succé för Skrällkungen, Marcus Bergström, som satte full pott på V75-spelet. 300 kronor i insats förvandlades till 62.943 kronor per andel då systemet totalt gav 377.662 kronor. En härlig spelvinst och vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

Skrällkungen, Marcus Bergström, håller öppet under söndagens Extra-V75 och en annan som också håller öppet samt visat bra spelform är Solvallas tipsexpert, Mattias Spante, som för bara två veckor sedan hade sju rätt på sitt andelssystem vilket betalade tillbaka 3.998 kronor per andel. Axevalla och Stochampionatet denna söndag Spante, vad är ditt bästa minne från Stochampionatet?
– Då är det främst två minnen som dyker upp för min del. Dels när min stora favorithäst Neona Princess vann 2014, hon var fantastisk och det var underbart se henne springa – men ska jag välja ett minne tar jag ändå när ett annat favoritsto vann och det var året innan 2013 då Blended Scotch passerade mållinjen först. Jag tyckte hon gjorde ett strålande intryck då jag var på plats och såg försöksloppet och jag var helt inne på att hon skulle vinna bara man hade lite tur i finalen. Så att hon gav över 43 gånger pengarna i finalen är givetvis ett svårslaget spelminne! Hade även äran att för första gången jobba som konferencier ifjol på Stochampionatet vilket var fantastiskt trevligt, men tyvärr så ser det ju annorlunda ut i år på grund av covid-19 så nu får vi följa tävlingarna hemifrån istället.

Hur tycker du att spelomgången ser ut idag på V75?
– Jag tycker det är en klart rolig omgång den här söndagen. Ett par betrodda ser visserligen ut att ha bra chanser, men jag tycker samtidigt ett par av loppen känns knepig att bena ut så vi får se vad utdelningen landar i.

Några givna drag att plocka med den här dagen?
– 10 Darah Bibo (V75-1) gör ofta bra insatser och är given strecka i inledningen. Värmer hon bra är det kanske läge ta ställning för henne i ett svårlöst lopp? 9 Samvais (V75-3) är kapabel och jag tycker han blivit väl bortglömd på förhand – kan absolut vinna liksom 7 Award Kronos i finalen av Stochampionatet. Hon såg fin ut i försöket och ska inte glömmas!

Vilken favorit litar du inte på?
– Kanske taskigt och klanka ner på 6 Elegant Ima (V75-4) som är en riktigt fin treåring – men det är mest spelmässigt som jag tycker hästen blivit väl stor favorit. 1 Hennessy Am och 5 Titan Yoda främst är inga dåliga motståndare och jag kommer prova fälla storfavoriten.

Vad finns det för andel om man vill haka på dig till söndagens Extra-V75?

– Jag håller öppet mitt system för 350 kronor per andel fram till klockan 14:50 då jag som alltid avvaktar värmningar och senaste nytt innan jag lämnar in.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/39706_V75_2020-07-19_8_6


Andra nyheter