V75-jackpot på lördag!
Årjäng är det som gäller och en ensam vinnare har möjligheten att ta hem hela 59 miljoner kronor. Snacka om spännande spelhelg där bland annat Årjängs Stora Sprinterlopp ska avgöras. Förra helgen lyckades två av lagen med full pott vad gäller V75-spelet och hos Solvalla Andelar är spelläggarna nu laddade för ännu en intressant travhelg!

Vi kollade med läget med en av Solvalla Andelars spelläggare, Patrick Sjöö, inför jackpotomgången på V75 och bad honom inledningsvis om att presentera sig själv:
– Intresset för trav kom på allvar för 32 år sedan och har sedan hållit i sig. Jag har skrivit trav i 30 år, ägt hästar, tränat hästar och har också kört lopp! Bor mellan Bergsåker och Östersund, så har därför extra bra koll på det norrländska travet.

Jackpot på V75 den här veckan. Vad är din feeling vad gäller omgången på Årjäng och vad gillar du den banan?
– Det är en rolig omgång på lördag som är kryddad med jackpotpengar. Har känsla att det blir fin utdelning, eftersom vissa favoriter ser ut att kunna falla tungt. Årjängs V75-dag som alltid är en höjdpunkt under sommaren!

Bästa spiken, hunnit komma fram till någon sådan och varför vinner den?
– 9 Civilon i V75-5 har gjort ett lopp efter vila och såg bra ut, så han borde ha vettig chans. Det skulle ha varit min spik, om jag inte gjort ett så tokigt system som jag gör hos Solvalla Andelar – alla favoriter garderas nämligen!

Kan du bjuda på något givet drag eller en skräll att se upp med?
– 2 Granetta i V75-4 kan mycket, men gör ofta bort sig. Nu hoppar Ulf Ohlsson upp i sulkyn den här gången – se upp!

När det är just jackpot på V75, tycker du att man ska tänka annorlunda som spelare då eller hur tänker du när du spelar till en jackpotomgång?
– En jackpotomgång är det alltid roligt att inte springa på samma spikar som alla andra. Många system ser väldigt lika ut då många går på helgens skrik – så det tycker jag att man ska tänka på.

Vad har du för andel som man kan haka på till lördagen?
– Jag gör kanske sidans mest tokiga system! Är nämligen tvingad att göra enligt modellen 2x4x2x4x2x4x2. Har du ledsnat på att vara med på stora system som alltid har omgångens största favorit spikad? Då har du ett bra alternativ för en liten slant hos mig. För 38 kronor är du med på mitt system, där det är garanti på att alla favoriter är garderade!

Patrick Sjöös andelslag hos Solvalla Andelar:

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/86398_V75_2020-07-11_31_5

 


Andra nyheter