Foto: TR Bild

Extra-V75 denna torsdag och det är inte vilken torsdag som helst som väntar! Sprintermästaren på Halmstadtravet ikväll är en av sommarens höjdpunkter och vi hittar de tre försöken på V75-kupongen ikväll liksom finalen av Stosprintern som körs som V75-6.

Vi bad gänget bakom Travimperiet hos Solvalla Andelar ge sin syn på kvällen och berätta kort om vilka de är:

– Travimperiet består av Jimmy Tapper, Patrik Salldal, Andreas Knutsson, Robin Karlsson och Andreas Sellin. Vi är ett gäng eldsjälar som sover, äter och andas travsport. Vi delar tips dagligen till alla stora spel från vår hemsida Travimperiet.com. Vi har en härlig gemenskap och argumenterar alltid med varandra för att nå bästa möjliga slutresultat. Sedan 2017 har vi publicerat vår analys varje dag, måndag till söndag. Vi utvecklar ständigt hemsidan och innehållet för att kunna erbjuda en riktigt bra samlingsplats med information om travets alla guldkorn!

Som nämnt så är det Extra-V75 på Halmstad i samband med Sprintermästaren den här torsdagskvällen. Vad gillar ni just Halmstad och hur den här omgången ser ut, och kanske har ni rent av något bra spelminne därifrån? 

– Det man gillar med Halmstad är att de alltid har förmågan att bjuda på ett fantastiskt banunderlag, oavsett väder, som är gynnsamma för hästarna. Omgången ser spännande ut och vi tror att vi kommer få se prestationer som ytterligare fyller på de redan fantastiska minnen man har från just denna tävlingsdag, Ska vi lyfta fram något så får det bli det som ligger färskast i minnet och det är från förra årets final. Adrian med Tae Kwon Deo blev först tvåa i uttagningsloppet bakom vinnande Pinto Bob – för att sedan gå all in i finalen genom att rycka alla skor och bjuda på en magisk spurt i tredjespår, som än idag ger gåshud när man kollar i lopparkivet! 

Någon spännande skräll som måste med på kupongen ikväll?

– En häst som vi finner bli bortglömd helt är Per Nordströms 9 Grande Diva Sisu (V75-6) som senast inte lyckades leverera från spets och fick se sig slagen av en mycket bra Sashay My Way. Nu startar man från ett betydligt mer gynnsammare läge, då vi tycker hästen går bäst när hon får smyga med i ryggar i hög fart för att kunna spara på krutet till allt ska avgöras – minns den rykande avslutningen näst senast när man närmade sig Diana Zet hela vägen in i mål. Liknande prestation idag så blir man att räkna med så glöm inte att strecka henne!

Bästa spiken, vart hittar vi den?

– Här lägger vi vår röst på Fredrik Wallin-tränade 3 Activated (V75-4) med Jepson i sulkyn som enligt stallet behövde loppet senast och som vi nu tror kommer leverera en betydligt vassare prestation. Vi är inne på att man tidigt kan köra sig till ledningen och då är det hästen att slå för övriga. För oss känns lösningen på V75-4 given och vi lämnar utan tvekan ekipaget ensamma på kupongen, där det troliga scenariot är SPETS OCH SLUT!

Någon favorit som riskerar falla tungt ikväll?

– En favorit som vi tycker lever farligt är Stefan Melanders 8 Green Manalishi (V75-1) som startar från ett vanskligt utgångsläge. Man riskerar att bli hängande i spåren innan man hittar ner och känns därför väl hårt spelad även om vi vet att denna fina springare besitter väldigt hög kapacitet när allt stämmer. 

Vilka andelslag kan man haka på hos er till den här omgången?

– Vi har andelsspel med flera olika upplägg och prisnivåer hos Solvalla Andelar, Travimperiet är andelen som speglar vår analys från hemsidan. Välkomna!

TRAVIMPERIET

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107703_V75_2020-07-02_18_7

TAPPERS BOMB

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/111542_V75_2020-07-02_18_7

KNUTSSON

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107706_V75_2020-07-02_18_7

ROBIN HOOD

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/107710_V75_2020-07-02_18_7

TAPPERS TAPPRA

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/111541_V75_2020-07-02_18_7

ROBIN HOOD TV -SYSTEM

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/113522_V75_2020-07-02_18_7

 


Andra nyheter