Kommer ni ihåg Felix Erixson? Killen som 2019 spelade hem först 2,7 miljoner kronor till andelsköparna på Solvalla.se och bara några veckor därefter ytterligare 8,9 miljoner kronor!

Igår slog han till igen – det här gången fick de som köpt in sig i Felix system dela på 5 060 494 kronor! Av de 14,69 systemen som fanns med åtta rätt kom 8,7 från Felix.
Varje andel gav köparna drygt 58 000 kronor.

– Grattis, nu är du Kung igen! Vi lärde oss ju i fjol att när du är het…då är du verkligen het!
– Tack, det är kul när det går så här bra, och det är många som har hört av sig, både på telefon och i sociala medier. Det känns väldigt bra.
Vad var de avgörande faktorerna bakom vinsten?
– När tävlingarna går på Jägersro brukar jag försöka hitta hästarna som tar spets – och igår hade jag två spikar, Kung Edward och Taiga Woodland,
– Men jag kan väl säga att den viktigaste faktorn för vinsten var att Inez Alki hann fram i sista steget…annars hade vi fått nöja oss med sju rätt.
Men utan tur, ja då blir det inga vinster, och apropå flyt – den här gången, till skillnad från i fjol, hade Felix också köpt sig själv en andel…
Hur tänker du inför lördagens V75-omgång? För flytet håller väl i sig?
– Preliminärt spikar jag Hevin Boko. Stor favorit just nu, men jag tyckte hon såg väldigt fin ut senast.

Felix Erixson tippar till både onsdag och lördag på ATG Tillsammans, och det gäller nog att vara ute i god tid om man vill säkra sig om en andel…de går åt fort!

Köp din andel här.

 

Text: Håkan Ahlqvist
Foto: Privat

 

 


Andra nyheter