– Låg utdelning förra veckan vilket inte var särskilt förvånande, men kvällens V86-omgång ser inte lika enkel ut och det kan vara läge för hög utdelning igen, kommenterar Spante omgången.

V86-1: Knepigt lopp i första och 8 Global Takeover var visserligen bra senast, men från spår längst ut här så är jag tveksam och han måste garderas. 5 Kung Edward är en av flera som jagar täten och han är given därifrån! Leder länge. Tycker även att 4 Zoko Lane ska räknas tidigt – han kan vara på väg mot formen igen och är inte så hårt betrodd på förhand. Farlig om de övriga kör för tufft den första biten!

V86-2: 7 Very Charming är bra för klassen och felfri räcker han långt, men jag tycker han är svår att lita på och han presterar också något ojämnt varför jag kommer gardera. Draget i loppet är 5 Carlos Messi som skrällvann på V86 näst senast på fint vis. Rubbet kvar imål senast och den hästen har toppform, spännande drag ikväll! Rankar hästarna 1-12-3-9-10 främst där bakom sedan.

V86-3: 5 Zaira Del Ronco imponerade vid segern senast och är hon lika bra igen så är det bra chans – dock inte helt givet att hon kommer till täten och i så fall så är hon sårbar. 10 Inez Alki är en fin travare och det givna motbudet, har en stark slutrunda! Tycker dessa två höjer sig en aning på förhand. Rankar hästarna 6-4-2 främst där bakom sedan.

V86-4: 9 Global Avenue har bra kapacitet, men såg speciell ut i stilen senast och litar absolut inte på henne som favorit. Garderas. 4 Hera Eck skulle kunna sno åt sig täten ikväll och då kanske det äntligen är dags för karriärens första seger? 2 Qeen Roc gillar jag. Man ligger lite lågt med tanke på att det är årsdebut, men jag tror det kan gå ändå sett till motståndet – håller henne som bästa hästen.

V86-5: Den femte avdelningen tycker jag är svårast och har inte lätt för att tro på någon egentligen – inte överdrivet imponerad av favoritduon 1 Dario Sotto och 11 Panamera. 10 Devs Daffodil var duktig som tvåa senast, duger långt här om lika bra! Tycker hästarna 7,9 också ska med tidigt där den sistnämnde 9 Borups Racing ej är så hårt betrodd på förhand, men som nämnt så är detta ett öppet lopp som kräver många streck.

V86-6: 7 Opalis var tapper som tvåa senast och löser man innerspåret är det vettig chans – rätt hon är betrodd liksom 8 Viola Grif. Sistnämnde svek senast på V75, men blev alldeles för pigg framme i ledningen då. Bättre när hon får gå bakifrån nu och given på kupongen. Mest spelintressant i loppet är dock utan tvekan 6 Flying Knight med ett lopp i kroppen. Hon trivs i ledningen vilket man har läge för nu och har tagit karriärens två segrar därifrån, pass upp! Rankar 13-4 främst där bakom sedan.

V86-7: 5 Vichy Grif har radat upp fina insatser, men som favorit ikväll då tongångarna trots allt inte är spikrakt uppåt så måste hon garderas. Detta särskilt då 3 Taiga Woodland har spår invändigt och har hon en bra dag så blir hon inte lätt att slå från ledningen. Mitt förstaval! 9 Samson Ris gör en intressant start på svensk mark och streckas också tidigt liksom 2 Maggie Cash från bra läge vid ytterligare gardering.

V86-8: Bästa spiken avslutar omgången och 2 Payet D.E. har läge för en ny seger. Han har visat finfin form den senaste tiden och då han dessutom är snabb iväg då man trycker av så tror jag man svarar ut de övriga konkurrenterna här och hittar till ledningen. Väl där bör han vinna och det här tycker jag är bästa spiken ikväll! Spekulerar man i att favoriten har en sämre dag så skulle jag plocka med hästarna 4-5-9-12 i första hand.

Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter