Entré till 76 kommande tävlingsdagar samt till familjeevenemanget Djurens helg för endast 349 kronor. Det är erbjudandet som väntar Solvallas årskortsinnehavare.

Solvalla lanserar ett årskort för 2020. Kortet gäller för entré till Solvallas tävlingsdagar, med undantag för Elitloppshelgen 29-31 maj, samt för entré till Djurens Helg.

– Vi vill premiera våra återkommande gäster, säger Solvallas vd Jörgen Forsberg. Den som besöker oss ett par gånger om året ska känna att han eller hon har gjort en riktigt bra affär när de tecknar sig för ett årskort.

Årskortet som kostar 349 kronor, varav 49 kronor är serviceavgift, kan köpas på solvalla.se eller i Solvallas Servicecenter. Kortet ger även rabatt på Solvallas banprogram, när det köps på arenan, samt rabatt på fika eller mat vissa utvalda tävlingsdagar.

Ordinarie entrépris för vanliga dagar är 50 kronor. Kriteriehelgen, Breeders’ Crown semifinalerna samt tävlingar med STL-finaler kostar 150 kronor i entrékassan (100 kr online). Till Jubileumspokalen är entrépriset 200 kronor (100 kronor online) och till Djurens Helg 160 kronor (140 kronor online).

– Planerar du att exempelvis att gå på Jubileumspokalen och Kriteriehelgen i år så har du redan sparat 151 kronor genom att köpa Solvallas årskort istället för att betala entré i kassan. Det är ett oerhört förmånligt erbjudande, säger Jörgen Forsberg

Här är årets höjdpunkter där entré ingår i Solvallas Årskort 2020:

 • 8 februari – STL-finaler med V75®
 • 28 mars – STL-finaler med V75®
 • 17 juni – SommarOnsdag med V86®
 • 29 juli – SommarOnsdag med V86®
 • 19 augusti – Jubileumspokalen med V75®
 • 29-30 augusti – Djurens Helg
 • 11 september – Kriterieuttagningar
 • 26-27 september – Kriteriehelg med V75®
 • 25 oktober – Breeders’ Crown-semifinaler med V75®
 • 28 november – STL-finaler med V75®
 • 26 december – STL-finaler med V75®

Köp ditt kort här.

V86® ochV75® är spelformer som erbjuds av spelbolaget ATG. 


Andra nyheter