– Att inleda det nya året med en jackpot på V86 gör att man är extra taggad för denna onsdag, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: Ett gäng hästar som är betrodda i inledningen, men jag tror allra mest på 4 Heading Reference som visat härlig form den senaste tiden och tycker han har bäst inställning av hästarna som gör upp. Tänkbar spik om han värmer bra! Rankar 5-2-6-7 främst där bakom sedan.

V86-2: Svårt lopp i andra – 8 Whataboutyou Zaz duger bra och satt fast senast, men favorit och dåligt utgångsläge gör ändå henne sårbar. 4 Digital Wave är spännande med lopp i kroppen! Feeling hon kan hitta till ledningen vilket vore extra intressant. Finska 1 Crystal Cool kommer också att få ett fint lopp – härlig form på den hästen som måste med tidigt! Dessa två är mina speldrag i loppet, men vill man sitta säker krävs många hästar i den andra avdelningen.

V86-3: 2 Trilly Of Nando tycker jag är på tok för stor favorit i tredje och hon måste garderas även om hon har ett bra utgångsläge i comebacken. 11 Belle Reine var mycket fin i debuten i ny regi senast utan att få chansen. Spännande nu med lopp i kroppen och draget i loppet! Rankar 10-6-12 främst där bakom sedan.

V86-4: Lite samma i avdelning fyra som i den tredje – 4 Big Shot är för stor favorit på förhand även om han givetvis kan vinna. Motståndarna är nämligen bra de också och mycket mer spelintressanta. 5 Jeanne D’Arc Boko var fin med nytt huvudlag senast och har läge för ledningen igen då det låter som att 3 Devil In The Sky vill köras i rygg. Kan vara läge för andra raka därmed! Gillar dock även 9 Don’t Be Weak som visat bra kapacitet och håller fram dessa två som speldragen i ett nytt öppet lopp!

V86-5: 1 Ängsborken är hästen att slå för övriga i femte och inget snack för min del – det här är bästa spiken i omgången då han mest tävlar mot sig själv i denna klass. En härlig travare med mycket spring i benen och jag tror han är överlägsen, spik! Rankar 10-8 främst emot om man inte litar på favoriten där 10 Guldtopp svarade för en fin avslutning senast.

V86-6: 6 New Life Wheels favorit i sjätte vilket jag tycker är rätt – en stark och rejäl typ som möter något enklare nu än vad som varit fallet tidigare när man gästat Sverige. Tänkbart spikförslag! Rankar 4-5-8-3-10 främst där bakom om man väljer att gardera.

V86-7: Intressant comeback på 5 Arch Lane i sjunde, men spelmässigt är han inte vidare intressant som favorit och ska garderas även om han har kapacitet att vinna direkt. 4 Staro Mary Lou tycker jag är mest spännande! Fin spurt till slut senast och väldigt spelintressant den här gången. Mitt drag i loppet! Daniel Wäjerstens duo 7-9 räknas också tidigt och streckas i ett nytt lopp som känns öppet på förhand.

V86-8: 2 All Star var duktig vid segern i finalen av Guldklockan senast och drog bra utgångsläge här – vettig chans och han ska vara favorit, men jag vill ändå prova gardera då han ser ut att dra iväg spelmässigt. 5 Southwind Hydro och 6 Ricocone är två bra konkurrenter, men glöm inte 4 Havbergs Knight som var lite uppåt i skymundan senast. Han kan öppna då han laddas – spännande om han i en svårlöst spetsstrid skulle hitta till ledningen. Har 4/5 därifrån!

Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter