– En ny intressant omgång väntar ikväll och jag tycker det finns en väldigt bra spik att luta sig emot denna veckan på V86, kommenterar Spante omgången.

V86-1: Vettig chans på favoriten 1 Gameboy Pellini. Han har visat bra kapacitet och kan öppna – frågan hur pass bra han öppnar från just innerspår den här gången, men feelingen är att det löser sig och detta är helt klart hästen att slå. Tänkbart spikförslag. Rankar 10-13-15-5-2 främst där bakom.

V86-2: Svårt lopp där jag inte alls köper den höga procenten på 5 Au Pair Girl. Hon kan vinna, men är ingen favorit att ta ställning för och här finns det roligare speldrag. Dels 6 Beauty Leg som alltid gör fina insatser och att det är ett litet fält nu gynnar henne. 10 Divine gick bra på V75 senast och duger också väldigt fint i ett sådant här race. Båda funkar dessutom bra med skor och är spelintressant till nuvarande procent!

V86-3: 15 Mack Dragan är givetvis bästa hästen i tredje, men har en tuff uppgift med många att runda vilket inte blir enkelt. Gynnas dock av ett par strykningar nu och räknas tidigt, men det får inte strula och jag tror mera på 6 Sato av de två betrodda. Han står bra till här och blir inte lätt att plocka in fyrtio meter på för favoriten! Felfri duger 8 Alonso Ceasar bra och rankas också tidigt före främst hästarna 1-7-11.

V86-4: 1 Moon Zappa är favorit i fjärde och håller hon ledningen är det en vettig chans, men hon har haft ett tufft schema på slutet med täta starter och var sämre senast och håller hon inte ledningen så är hon illa ute. Räknas, men väl stor favorit på förhand. 10 Ti Amo Face trodde jag på emot favoriten när de möttes senast, men då var hon dessvärre sjuk. Har det inte påverkat formen alltför mycket kan vi få snabb revansch och småintressant Per Lennartsson upp här! Givna motbudet. Rankar 2- 4-7-3 främst där bakom sedan.

V86-5: Omgångens bästa spik tycker jag utan tvekan är 13 Demon Ima i den femte avdelningen. En läcker sort jag anar fin utveckling i och det här gänget räknar jag med att man kliver runt utan problem bara han håller sig på benen. Spik! Rankar 3-2-12-11-7 främst där bakom om man garderar.

V86-6: 9 Doctor Doxey Zenz har seglat upp som favorit i den sjätte avdelningen och det ska han vara också – som han har sett ut på slutet bör det vara en bra chans. Hästen satt fast i Gulddivisionen senast och såg väldigt fin ut och inte omöjligt att man kan köra sig till ledningen efter en bit in i loppet då många lär vara nöjda med hans rygg. Tänkbart spikförslag! Rankar 8-11-6-2-7 främst där bakom där 6 Da Vinci Boko har fin form om man vill ha med en rysare på systemet.

V86-7: 10 Van Gogh Z.S. svek som favorit senast, men jag tror han kan få snabb revansch nu med lite andra förutsättningar trots att det handlar om bakspår över kort distans då detta helt enkelt är bästa hästen. Mitt givna förstaval! 9 Barista Oak har fin form och håller jag upp i ranken där bakom – kan få ett fint lopp härifrån och är så hårt betrodd på förhand! Rankar hästarna 3-4-6 sedan vid ytterligare gardering.

V86-8: 1 Betting Rebel är hästen att slå i avslutningen om han håller ledningen. Det blev fel i loppet senast, men formen är god och han ses med högst vinstchans från täten. 5 Qiao Q.L. är en häst jag gillar, men skor och comeback på henne gör att hon bara är en i mängden för min del den här gången. 8 Lass Revenue har finfin form och såg strålande ut vid segern senast. Funkar med skor, måste med! Glöm inte 9 Dallas som är klart bättre än raden. Han hade man ändrat skor på till senast vilket blev fel och nu återgår man till tidigare balans. Intressant skrälldrag!

Spante har som vanligt tagit en titt på V5-spelet på Solvalla också:

– 3 Corroded (V5-5) tycker jag såg fin ut senast och är ett intressant speldrag i finalen av Travrondens Guldklocka!

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter